Thursday, March 26, 2009

laptop VAIO

td mcm duk mengusha2 blog owg.
pastu terjumpe 1 blog nie.
psl nk dpt kn laptop VAIO free.

duh~
sape x nk laptop free.
VAIO kowt.
cbe kowg try click lar ads kt bwh.
mmg menarik.

4 comments:

  1. hehe .. bukan dah habis ke event tu? best2 .. hahaha .. xper2 .. uncle tgk .. tp uncle nak vaio warna pink .. baru kene ngan jiwa uncle :P

    ReplyDelete
  2. tataw lar uncle..
    aritu tgk mmbr still men lg..
    pelik juge~

    ReplyDelete
  3. hushhhh tak payah la beli vaio dik. slow nak mampos!!! memory card dia lain dari yg lain. terhegeh2. i got one, tukar fujitsu dah pun. nak buat keje susah, slow kemain. takat nak happy2 dgr mp3 ke main vcd ke main youtube boleh la. dia tak boleh berat langsung. letak la data byk, habis kong. berapa kali hantar reformat. rata2 tanya kwn yg guna vaoi pun kata yg sama. last2 depa pun tukar jugak. mmg cantik, tapi tak baloi la.

    ReplyDelete
  4. hehe~
    kre mcm indah khabar dr rupa lar nie?
    huhu~
    cian3~
    i x minat pown..
    bersyukur lar ape ade nie..
    gune je~

    ReplyDelete