Thursday, April 30, 2009

course CS pindah?

there's a conversation between me and my classmate.
date: april 30, 2009.
time: 10.05pm

e1_hackers: dart..
bRokeN heaRt: ye?
e1_hackers: tau psl update news kos kite x?
e1_hackers: next sem kite kene pindah puncak alam..
bRokeN heaRt: update news?
e1_hackers: waaaaaaa..
bRokeN heaRt: whut?
bRokeN heaRt: whut?
bRokeN heaRt: whut?
bRokeN heaRt: whut?
bRokeN heaRt: whut?
e1_hackers: sedihnyeeee....
bRokeN heaRt: why?
bRokeN heaRt: mne taw?
bRokeN heaRt: knp?
e1_hackers: sbb kat sane pny facilities lagi bgs..
bRokeN heaRt: bagaimana?
bRokeN heaRt: whut?
e1_hackers: lagi ke arah computer..
e1_hackers: waaaa..
bRokeN heaRt: facilities pe nye dlm utan?
e1_hackers: xnak pindah saneee...
bRokeN heaRt: computer?
e1_hackers: tu laa..
bRokeN heaRt: huh?
bRokeN heaRt: apekah ini?
e1_hackers: xtau kan psl puncak alam pny kampus..
e1_hackers: terbaik tau..
bRokeN heaRt: bkn office management je ke kt sane?
e1_hackers: even dlm utan..
e1_hackers: tu la..
bRokeN heaRt: i mena
e1_hackers: org pun igt OM je..
e1_hackers: skali termasuk cs plak..
bRokeN heaRt: plus ngan bisnes management
e1_hackers: adoi yai..
bRokeN heaRt: plus ngan..
bRokeN heaRt: dentist
bRokeN heaRt: then fac kte?
bRokeN heaRt: ouh fac ku tersyg~~
bRokeN heaRt: xkn lar kowt
bRokeN heaRt: y?
bRokeN heaRt: y?
bRokeN heaRt: y?
bRokeN heaRt: y?
bRokeN heaRt: y?
e1_hackers: haha..
bRokeN heaRt: mne taw nie?
e1_hackers: sedih kan..
e1_hackers: lec bgtau..
e1_hackers: lec math..
e1_hackers: kos math..
e1_hackers: yg tggl kat shah alam..
e1_hackers: kos math je..
bRokeN heaRt: whut?
e1_hackers: nnt die amik fac kite..
bRokeN heaRt: fac kte math shj?
e1_hackers: dentist trus kekal amik cs2..
bRokeN heaRt: mne bole!
e1_hackers: siot x siot..
bRokeN heaRt: mne bole!
bRokeN heaRt: mne bole!
bRokeN heaRt: mne bole!
bRokeN heaRt: nama nye
bRokeN heaRt: fskm
bRokeN heaRt: sns komp n maths
bRokeN heaRt: mne bole dipisahkan!
e1_hackers: tu laaa..
bRokeN heaRt: dentist lar blah
e1_hackers: nnt tukar lg name fac..
bRokeN heaRt: menyemak kt fac kte
e1_hackers: ape bnd tah..
bRokeN heaRt: again?
bRokeN heaRt: whut!
e1_hackers: ntah xtau la org name ape..
e1_hackers: sbb kite kene pindah kan..
e1_hackers: kate nye kat sane lbh maju..
e1_hackers: so sesuai utk dak cs..
e1_hackers: cam bengong jeeee...
bRokeN heaRt: lebih maju?
bRokeN heaRt: pe yg mju nye?
bRokeN heaRt: parking kete pown xde
e1_hackers: mane tau ni?
e1_hackers: da tgk ke?
bRokeN heaRt: huh?
bRokeN heaRt: kalo x silap lar
bRokeN heaRt: tuit2
bRokeN heaRt: puncak alam area mne?
e1_hackers: puncak alam dekat dlm ckit la...
bRokeN heaRt: dulu dgr doc yg nk pindah ctu
e1_hackers: jauh ke dlm..
bRokeN heaRt: sbb asek menumpang kt fac kejuruteraan je
e1_hackers: lbh dlm dari puncak perdana..
bRokeN heaRt: plus farmasi jugak
e1_hackers: byk yg pindah..
e1_hackers: tapi plg kompem pindah.
e1_hackers: OM la..
e1_hackers: kesian..
bRokeN heaRt: hmm
e1_hackers: tapi..
e1_hackers: kite pun kesian gak..
e1_hackers: adoi yai..
bRokeN heaRt: nk wat mogok lar
e1_hackers: dgr kate kene duduk hostel blk..
bRokeN heaRt:
e1_hackers: adoi yai..
bRokeN heaRt: whut?
bRokeN heaRt: hell no!
e1_hackers: internet kuuuuu...
e1_hackers: tidakkk..
bRokeN heaRt: no way~
bRokeN heaRt: nu'uh
bRokeN heaRt: dart akn wat surat no hostel
bRokeN heaRt: i dun care
bRokeN heaRt: s long s kt shah alam
bRokeN heaRt: i will stay at home
bRokeN heaRt: n will remain be
e1_hackers: umah dekat leh la cite..
bRokeN heaRt: haha

see? duh~~ apakah yang difikirkan oleh pengarah uitm ini? x pun ibrahim abu syah ni. x paham betul. mana boleh macam ni. x baik btol lar. da lar duduk hostel. and why is that? tak nak! siapa-siapa yang seangkatan dengan saya. sila drop comment anda disini. korang setuju ke? tak puas hati ni!

hadiah untuk nya

sudah lama ingin menghantar entri ini. tapi tidak pernah berkesempatan. kerana tidak jumpa gambar yang sesuai untuk diletakkan di sini. so today! suda ada gambar yang cantek untuk di posting kan. hikhik.

oke. here it goes. well, remember baju yang saya dapat masa jumpa dengan girlfriend saya? rujuk balik entri ini. so, setelah lama saya fikirkan, dan setelah saya terlepas membeli baju sweater yang di inginkan oleh wanie, saya telah decide, untuk belikan dia satu dress. hikhik~

dress ni. tak tahu lar bagi korang macam mana kan. but for me, this is the best that can suits her. what u guys think?


sorry lar. bilik sedikit bersepah. *malu je lar*


hopefully, wanie akan sukakan baju ini. =)
blogger-emoticon.blogspot.com

Wednesday, April 29, 2009

award from sederhana itu indah

another award yang saya dapat is from blog sederhana itu indah [click]
so here's the award.
again, saya takkan bagi siapa-siapa award ini. kerana saya kedekut.
hikhik~
kalau nak, pergi lar mintak sendiri dengan tuan punya blog itu. weekkk!!

blogger-emoticon.blogspot.com

here's the award. =)
thanx incik ady syam~

suatu hari yang biasa

hari ini, awal-awal pagi sudah melihat pemandangan yang indah. huhu. sejuk mata memandang oke.

pemandangan di depan rumah yang indah ini di tangkap pada jam 0700. huhu. menghantar adik ke sekolah adalah tugas yang sungguh tidak best. tido lagi baek. ceh~ tapi tanggungjawab. terpaksa lar buat juga.

hari ini tidak hujan. actually, sudah berapa hari tidak hujan. pemanasan global semakin menjadi-jadi, pada masa ini, apa yang bermain di dalam otak ialah berendam di dalam tub mandi bersama dengan buih-buih sabun yang wangi. atau bermandi di dalam air susu supaya badan lebih lembut dan putih *kulit saya hitam, sekian terima kasih*. lebih kurang 2.50, tiba-tiba snowbell masuk ke dalam bilik. dan berlegar-legar di dalam bilik. *da dua hari dia hilang, tiba-tiba baru balik*.

sedang berborak-borak dengan nana, tiba-tiba kami terdiam. ya Allah snowbell, da tiada tempat lain lagi da ke awak nak tidur. dalam toilet pun jadi. ceh~ tengok la. kucing pun tahu pemanasan global yang semakin menjadi-jadi. tempat tidur nak sejuk je. apa lar snowbell ni.

lena btol ye tito.

kita tengok close up.

bila hari semakin petang, amirah datang ke rumah. *dia memang suka datang lepak-lepak di sini*. hari ini dia bawa baju. here's the conversation:

amirah: kak ngah, mama beli baju, dia suruh bagi dekat kak ngah satu.
dart: baju apa pulak nie?
amirah: baju t-shirt mama beli. kak nana pun ambil lar satu.
nana: tak pe lar amirah. baju ni macam kecik je. bagi kak ngah je.
dart: colour ape nak ambil ni ye? nana tolong la pilihkan.
nana: ambil je lar biru.ko tak penah ada baju colour biru.
dart: oke, kak ngah ambil biru. cakap kat mama, terima kasih =)
amirah: oke! =)

the front

and the back

Tuesday, April 28, 2009

dua sudah berlalu

Alhamdulillah lega. sudah selesai dua paper. got 2 more to go. semangat dart! tinggal microprocessor dengan operating system je. huh~ *semangat berkobar-kobar.*

briefing about paper this sem. semalam ambil paper ccna 1. atau dengan nama lain nya, high speed network. paper ini merupakan paper yang repeat untuk kali yang ke-2. *dart x malu ngaku repeat* never mind. x menyesal taw repeat paper ni. soalan sem ini, serious senang gila. haha~ KEPADA BUDAK-BUDAK YANG AMBIL PAPER INI LAST SEM, SILA JELOUSE SEKARANG. hikhik. so, here's the paper.

muka depan paper high speed network.
3 jam oke. tapi after 2 hours, suda keluar.
*dart berlagak pandai*



paper ini mengandungi 3 bahagian.

salah satu soalan yang senang.
tukar kan binary kepada decimal.
blogger-emoticon.blogspot.com

oke. hari ini ada lagi satu paper. iaitu network design and management. paper ini 1st time ambil oke. tapi serious. susah sangat. past year tak ada macam ini pun. haizz~ sakit hati. tensi. marah. sebak. duka. lara. *sila tambah jika ingin menambah* sem ini banyak pula lar soalan-soalan yang meminta saya melukis. serious rasa mcm budak darjah tiga. aduyai. nasib baik lar nama subjek design. ceh~

ini lar dia paper itu.
network design and management.
3 jam juga.
dan saya menggunakan ketiga-tiga jam itu duduk di dalam bilik perperiksaan itu.
ceh~
*sebenarnya tidak tahu menjawab*


paper ini mengandungi 2 bahagian sahaja.
*same goes with last sem*
sangat lar menyakitkan hati bila dilihat, part B ada 7 soalan.
apa kes?
last sem ada 3 sahaja oke!
teruk lar. nak goreng apa pun sudah kering idea.
semua soalan juga lebih kurang sahaja.
*pening-pening*
blogger-emoticon.blogspot.com


salah satu soalan yang bikin kepala jadi pusing.
soalan ini menyuruh saya melukis pelan network.
duh~
darjah tiga oke~
blogger-emoticon.blogspot.com

Sunday, April 26, 2009

keluhan hati seorang gadis

tinggal berapa jam sahaja lagi nak paper. *da macam countdown pula.* never mind. and yet, i still sitting in front of my Mr dunhill ini. *dats da name for mr lappy*. haizz.. something keeps bugging my head.

oh God. please help me with this. kepala ini keserabutan. jadi mesti mencoret sesuatu. soalan:
  1. kenapa saya tidak boleh bahagia seperti gadis-gadis lain?
  2. kenapa saya yang mesti terluka?
  3. kenapa mesti saya yang menghadapi semua dugaan ini?
  4. kenapa saya susah nak dapatkan seorang boyfriend yang boleh memahami saya?
  5. kenapa lelaki yang saya jumpa mengaku mereka sayangkan saya tetapi tidak tahu menjaga hati saya?
  6. kenapa susah sangat seorang lelaki itu, menjaga perasaan seorang girl seperti saya?

oh~
saya tidak minta banyak, saya cuma ingin kan seorang lelaki yang fahami diri saya yang terlalu sensitive. saya tidak minta dia untuk ada 24/7 dengan saya. saya cuma ingin dia ada jika saya perlukan seseorang. saya sudah penat. selalu ini yang bermain di fikiran. "maybe i don't deserve someone special"

ya Allah. tuhan itu adil. Dia menguji hambaNya mengikut kemampuan hambaNya. mungkin Dia tahu, saya mampu hadapi semua ini. "bantulah aku ya Allah. tabahkan lah hatiku ini."
blogger-emoticon.blogspot.com

Saturday, April 25, 2009

kenapa mereka bencikan malaysia?

cuba anda lihat tajuk entri ini. tidakkah anda rasa yang saya suka betul mencari tajuk-tajuk untuk menulis blog dan TIDAK MEMBACA BUKU. hikhik~ oke2. back to the topic. kenapa ada sahaja orang-orang indonesia yang datang ke malaysia untuk bekerja di sini?

tadi kawan saya menghantar comment di myspace. dia bagi 1 link untuk page myspace yang agak menarik.http://www.myspace.com/pasukanantimalingsia [sila click]. nampak sahaja link tu, sudah tahu, kenapa dia bagi link tu. populasi orang-orang indonesia di negara kita ramai betul. tapi macam mana mereka boleh sahaja mengeluarkan statement seperti:

Malingsia Tidak Beretika
Sampaikan ke semua tenaga kerja Indonesia terutama yang bekerja di MALINGSIA agar :
1. Tidak memberikan resep makanan Asli Indonesia ke Orang orang MALINGSIA.
2.Jangan menyumbangkan tarian atau apapun yang berbau budaya asli Indonesia pada orang MALINGSIA.
3. Jangan bermain musik Tradisional Indonesia Pada Orang MALINGSIA.
Kita semua telah tau bahwa Negara satu itu adalah NEGARA TAK BERETIKA, NEGARA PLAGIAT MURNI Negara tanpa kreativitas, tak mau dan tak mampu menciptakan karya, Jadi mulai saat ini sebaiknya kita berhati hati menyajikan sesuatu yang asli budaya Indonesia pada negara MALINGSIA dan mari sejak sekarang sebut negara itu dengan sebutan MALINGSIA bukan MALAYSIA, Berapa banyak budaya Indonesia direbut? Masih tegakah budaya kita di Maling?

duh~ lihat sendiri di page itu. ada lagi dari blog-blog pasal anti racist mereka ini. nanti sudah dapat, saya posting! papai~ =)

blogger-emoticon.blogspot.com

Friday, April 24, 2009

jangan malas boleh tak?

blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com

oh dart~~
sila la anda membaca buku.

kenapa lar anda malas sangat. ada sahaja benda yang nak di buat dengan online with Mr lappy ini. haizz~ paper ini sedang menanti ahad ini, dart.

tidakkah anda tahu ada sebanyak 11 chapter di dalam buku ini yang memerlukan anda membaca nya? tidakkah juga anda tahu bahawa terdapat 470 muka surat yang memerlukan anda membuka nya.

dart. dart. dart. sila baca buku sekarang. oke. dalam masa 5 minit lagi, anda MESTI disable wireless. OKE TIPU. ANDA AKAN BERGANJAK DARI MEJA INI. mungkin dengan cara itu lebih oke. =)

blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com

kuih tart nenas untuk hantaran?

blogger-emoticon.blogspot.com

malam tadi tolong umi buat kuih. dari jam 2300 sampai jam 0230. pergh. sangat penat oke. tapi tape, umi mintak tolong. mesti lar tolong. hikhik~ *sebenarnya nak puji diri sendiri tahu buat kuih*

semalam tolong buat tart nenas. ingat kan tart nenas orang tempah untuk hari raya sahaja. mungkin kerana tart nenas umi yang TERAMAT SEDAP itu, jadi ada juga orang minta tempahan untuk hantaran bertunang. *bertunang pun perlukan hantaran juga ke?*

semalam ada juga tolong umi buat hiasan di atas kek carrot yang orang tempah juga. tapi tidak sempat ambil gambar. *terlupa nak ambil gambar sebenarnya.* hikhik~ jadi, ini sahaja hasil kuih-kuih yang hasil tangan daripada dart dan juga umi. oke, ada nana tolong sikit. sikit je ye nana. tidak banyak. =P

ini lar hasil nya setelah siap dibakar.

dan setelah diletakkan di dalam cup hijau dan juga tupperware~ =)

Thursday, April 23, 2009

anak dara dan teruna ditangkap membuat kerja tidak elok


well, saya ini teramat lah suka mengusha-usha blog orang lain lebih-lebih lagi time tengah tiada kerja di tempat practical ini. *ouh bukan tiada kerja. cuma malas* . kemudian terjumpa blog incik joegrimjow. dia ada buat contest. macam menarik. saja suka-suka posting. mana tahu ada yang sudi membaca. siapa nak masuk boleh lah click pada picture di atas or link nama dia itu. well, saya mengambil keputusan mengambil entri yang telah lepas. dan ini yang paling menarik saya ada. maaf lah, saya tidak ada cerita yang sedih-sedih. sebab saya tidak tahu mengarang cerita. jadi, bolehlah kira nya cerita ini menjadi santapan anda dan juga incik joe. =)



****************
here's where the story begin;

sekarang baru saya sedar. kenapa umi dengan baba control my life. hm.. merujuk kepada tajuk entri ini. pasti anda tertanya-tanya, macam mana mereka ini di tangkap. haa...begini ceritanya.

petang tadi. sedang saya dan juga nana duduk di tepi kolam. terlihat kelibat sang teruna menghendap-hendap di depan rumah. cis! da tiada kerja lar tu. menghendap-hendap anak dara orang dalam rumah. tiba-tiba, ternampak lar si dara mula meliuk-lentok badan nya. da macam ahli akrobatik da kami tengok dia tu.

tidak lama selepas itu, berlaku pula lar adengan kejar-mengejar di halaman rumah. saya terfikir juga.isk. apa lar yang mereka nak buat tu. tidak lama selepas itu, mereka pun mula lar melakukan 'projek' mereka. atas rumput pun jadi. haizz. tak faham btol lar zaman sekarang ini.

malam tadi, saya dan nana baru pulang dari kedai dan menghantar adik ke tuisyen. tiba-tiba terdengar bunyi mendengus. larh pulak. apa lagi. oke. ini lagi menarik. sang teruna cuba back-up si dara dari di rampas oleh teruna lain. WAH! HOT OKE DARA ITU. RAMAI PULA YANG INGIN KAN DIA. hahahahaha.

and here's are some of the picture that we snap sepanjang petang tadi.

blogger-emoticon.blogspot.com



sang teruna mula menghendap di hadapan rumah si dara mula meliuk-lentok kan badan nya aksi panas bermula. *oh. teruk dart!* sang teruna mengawal si dara teruna yang lain memerhatikan dari jauh


oke. itu sahaja. sekarang si dara yang diberi nama snowbell itu duduk di dalam rumah. sekarang dia mula sedar setelah umi sudah mula marah-marah kan dia kerana TERLALU menggatal. dan kedua-dua teruna itu masih menunggu nya di luar. tahu takut. ha! padan muka! "snowbell, sila sedar diri anda, anda masih kecil. jangan asyik hendak menggatal sahaja."

p/s: tadi beli ribena dapat pensil case ini. hikhik~ ada pensil case baru untuk ke kelas. sila jelouse sekarang! =P


apabila adik anda yang berumur 11 tahun menyatakan hasrat ingin membeli garnier body light

lama sudah tidak menulis blog ini.
hari ini berlaku sesuatu yang sangat lucu.
since i'd stayed at home with my 2 little brothers.
so, there's must be a lot of things happen in this house.
such as, petang tadi.
the story's goes like this:

adik dan kakak sedang menonton televisyen.
tiba-tiba adalah satu iklan akademi fantasia.
yang memaparkan gambar fasha sandha.

adik: akak, nanti belikan adik garnier body light tau.
akak: adik nak buat apa?
adik: adik nak putih kan badan adik. badan adik semakin hitam lar akak. cuba tengok b**t** adik. *sambil buka seluar*
akak: eit! merepek je. pakai seluar tu elok-elok.
blogger-emoticon.blogspot.com

duh~~
sebagai pengguna. nasihat kan adik-adik anda, jangan terpengaruh dengan iklan di tv oke.
lebih-lebih lagi, budak sekolah yang berumur 11 tahun!

blogger-emoticon.blogspot.com

Monday, April 20, 2009

award from INDAH

da lama da jadi follower indah.
tapi baru perasan dapat award as a follower from her.
hikhik~
anyway.
thank you so much dear.
so, here's the award.

tak boleh bagi dekat orang lain award ini.
sebab direka khas dari indah.
kalau korang nak, jadi lar follower [click] INDAH =)

tagging

tag di ambil dari murni

Pick the month you were born:
January-------I kicked
February------I loved
March--------I karate chopped
April----------I licked
May----------I jumped on
June----------I smelled
July-----------I did the Macarena With
August--------I had lunch with
September----I danced with
October-------I sang to
November-----I yelled at
December-----I ran over

Pick the day (number) you were born on:
1-------a birdbath
2-------a monster
3-------a phone
4-------a fork
5-------a snowman
6-------a gangster
7-------my mobile phone
8-------my dog
9-------my best friends' boyfriend
10-------my neighbour
11-------my science teacher
12-------a banana
13-------a fireman
14-------a stuffed animal
15-------a goat
16-------a pickle
17-------your mom
18-------a spoon
19------ - a smurf
20-------a baseball bat
21-------a ninja
22-------Chuck Norris
23-------a noodle
24-------a squirrel
25-------a football player
26-------my sister
27-------my brother
28-------an iPod
29-------a surfer
30-------a homeless guy
31-------a llama

What is the last number of the year you were born:
1--------- In my car
2 --------- On your car
3 ----------- In a hole
4 ----------- Under your bed
5 ----------- Riding a Motorcycle
6 --------- sliding down a hill
7 --------- in an elevator
8---------- at the dinner table
9 -------- In line at the bank
0 -------- in your bathroom

Pick the color of shirt you are wearing:
White---------because I'm cool like that
Black---------because that's how I roll.
Pink-----------because I'm NOT crazy.
Red-----------because the voices told me to.
Blue-----------because I'm sexy and I do what I want
Green---------because I think I need some serious help.
Purple---------because I'm AWESOME!
Gray----------because Big Bird said to and he's my leader.
Yellow--------because someone offered me 1,000,000 dollars
Orange--------because my family thinks I'm stupid anyway.
Brown---------because I can.
Other----------because I'm a Ninja!
None----------because I can't control myself

jadilah ceni:

i yelled at a football player at the dinner table because that's how i roll~ =)

owh yeah~ dats how i roll!
blogger-emoticon.blogspot.com

saya tag semua yang membaca entry ini~ =)

Wednesday, April 15, 2009

ayahnda tercinta


'auntie' ini sangat lar rock the world.
my siz, nana snap this picture kt kedai makan di TTDI, Shah Alam.
'auntie' ini tidak lar semuda yg disangkakan.
sbb muka dia menunjukkan yang dia telah berumur.
reason snap this picture, dia smoking dan bertudung.
ROCK3! =P
blogger-emoticon.blogspot.com

oke~
berbalik kepada cerita yang asal.
hikhik~
imagine this:
  1. u guys ada seorang ayah, yang tengah drive, dan tiba-tiba menyanyikan lagu yang sedang HOT masa kini.
  2. hujan di luar. dan tiba-tiba ayah u guys yang baru sahaja pulang dari kerja, membuka baju kemeja dia, dan terus berlari ke arah adik anda yang sedang mandi hujan.
  3. u guys sedang basuh pinggan, and tiba-tiba ayah u guys yang baru sahaja lepas makan, datang ke arah sinki dan basuh tangan. selepas selesai membasuh tangan, your dad merenjis-renjis air ke muka u guys.
  4. u guys baru sahaja pulang dari kelas, ayah u guys juga baru pulang dari kerja. ayah u guys yang baru keluar dari kerta memanggil u guys ke arah nya dan tiba-tiba menampar muka u guys dan terus melarikan diri.
surprisingly, my dad, which named as ENCIK ZA'IM BIN KHALID.
mempunyai perangai yang agak lucu *sometimes*.

tadi, semasa sedang memandu, dengan selamber nya baba menyanyikan lagu cookie jar.
blogger-emoticon.blogspot.com
OKE~ SUMPAH SAYA TIDAK TAHU NAMA PENYANYI LAGU TU.DAN SAYA JUGA TIDAK TAHU LAGU TU LIRIK NYA MACAM MANA.

funny things happen suatu petang, hujan lebat di luar. baba yang baru pulang dari kerja memanggil my sis dan sibuk suruh ambilkan tuala. belum sempat nana bawa tuala, baba da lari ke tengah-tengah laman dengan adik untuk mandi ujan.
blogger-emoticon.blogspot.com
HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
*oke dart, stop laughing!*

yang ini paling geram. sedang i sibuk membasuh pinggan, tiba-tiba baba datang basuh tangan dan merenjis air ke muka i. *oke dart, sabar~* HAHAHAAHAHAHAHAHAHA~
blogger-emoticon.blogspot.com

last situation, i baru balik dari kelas, baba baru balik dari kerja. baba keluar kereta. baba panggil i. bila i tanya, ada apa?dengan selamber, baba tampar i dan terus melarikan diri ke dalam rumah. ceh~~ ade ke patot. apa ntah salah i? x paham sungguh.
blogger-emoticon.blogspot.com

oke~ actually, banyak lagi benda pelik-pelik yang unexpected baba buat dekat rumah ini. tapi tak larat lar nak tulis satu-satu. hahahahahahaha~

but, pelik macam mana pun baba, i really lurve him damn much!
huhu~ for the time being, really appreciate that i had him as my dad. =)
blogger-emoticon.blogspot.com

note: takziah buat ex-housemate i, siti nur shakila di atas pemergian ayahnda tercinta pada 13 April 2009. semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat dan ditempatkan disamping orang-orang yang beriman. Amin~