Thursday, April 23, 2009

anak dara dan teruna ditangkap membuat kerja tidak elok


well, saya ini teramat lah suka mengusha-usha blog orang lain lebih-lebih lagi time tengah tiada kerja di tempat practical ini. *ouh bukan tiada kerja. cuma malas* . kemudian terjumpa blog incik joegrimjow. dia ada buat contest. macam menarik. saja suka-suka posting. mana tahu ada yang sudi membaca. siapa nak masuk boleh lah click pada picture di atas or link nama dia itu. well, saya mengambil keputusan mengambil entri yang telah lepas. dan ini yang paling menarik saya ada. maaf lah, saya tidak ada cerita yang sedih-sedih. sebab saya tidak tahu mengarang cerita. jadi, bolehlah kira nya cerita ini menjadi santapan anda dan juga incik joe. =)



****************
here's where the story begin;

sekarang baru saya sedar. kenapa umi dengan baba control my life. hm.. merujuk kepada tajuk entri ini. pasti anda tertanya-tanya, macam mana mereka ini di tangkap. haa...begini ceritanya.

petang tadi. sedang saya dan juga nana duduk di tepi kolam. terlihat kelibat sang teruna menghendap-hendap di depan rumah. cis! da tiada kerja lar tu. menghendap-hendap anak dara orang dalam rumah. tiba-tiba, ternampak lar si dara mula meliuk-lentok badan nya. da macam ahli akrobatik da kami tengok dia tu.

tidak lama selepas itu, berlaku pula lar adengan kejar-mengejar di halaman rumah. saya terfikir juga.isk. apa lar yang mereka nak buat tu. tidak lama selepas itu, mereka pun mula lar melakukan 'projek' mereka. atas rumput pun jadi. haizz. tak faham btol lar zaman sekarang ini.

malam tadi, saya dan nana baru pulang dari kedai dan menghantar adik ke tuisyen. tiba-tiba terdengar bunyi mendengus. larh pulak. apa lagi. oke. ini lagi menarik. sang teruna cuba back-up si dara dari di rampas oleh teruna lain. WAH! HOT OKE DARA ITU. RAMAI PULA YANG INGIN KAN DIA. hahahahaha.

and here's are some of the picture that we snap sepanjang petang tadi.

blogger-emoticon.blogspot.com



sang teruna mula menghendap di hadapan rumah si dara mula meliuk-lentok kan badan nya aksi panas bermula. *oh. teruk dart!* sang teruna mengawal si dara teruna yang lain memerhatikan dari jauh


oke. itu sahaja. sekarang si dara yang diberi nama snowbell itu duduk di dalam rumah. sekarang dia mula sedar setelah umi sudah mula marah-marah kan dia kerana TERLALU menggatal. dan kedua-dua teruna itu masih menunggu nya di luar. tahu takut. ha! padan muka! "snowbell, sila sedar diri anda, anda masih kecil. jangan asyik hendak menggatal sahaja."

p/s: tadi beli ribena dapat pensil case ini. hikhik~ ada pensil case baru untuk ke kelas. sila jelouse sekarang! =P


14 comments:

  1. ngeh3...kuceng upenyer..ingat nk bagi komen yg bernas td..hee..anyway, nasihat kt kucing tuh..dose wat cmtu..heee

    ReplyDelete
  2. gen gatal mummy snowbell kot
    yg buat snowbell meroyan cam nieyh..
    he5

    klau x,ad kerr,doc hensem tuh suspek fluffy-ntah btol dop eje**-buat seks bebas..

    hahak,

    ReplyDelete
  3. ceh..ingat..ape la..
    cik dart...nie..
    citer kucing pown..nk tulis ke..??
    ermmm..xminat langsung dengar citer kucing..
    anti kucing..;E

    ReplyDelete
  4. sufy:cmne ntah nk nasihat die. degil x nk dgr ckp umi.

    farami:hikhik~ taw lar kamo x ske kucin. rilek lar~

    kumin: gen gatal mummy die menular di dlm bdn nye. ngeh3. saboh pong fluffy de anok mcm2 kale. doh tuko2 laki ge snowbell jugok~

    ReplyDelete
  5. adeh dart..ingat sape la tadi..kucing rupenye.,.lol la

    ReplyDelete
  6. haha~
    babe.
    kalo ye pown.
    xkn lar i nk wat blog nie jd porno nye blog kowt.
    =P

    ReplyDelete
  7. hahahha..tu la kan..mana la tau..nak bertukar arah ke.ahakz~~:P

    ReplyDelete
  8. haha babe.
    kalo i wat, nnt kne banned lak i nye blog.
    mampos!

    ReplyDelete
  9. kekeke
    ku da update
    mecey ek
    huhu

    ReplyDelete
  10. hahahhaa ingtkan pe la...

    btw, tompang lalu =)

    ReplyDelete
  11. haha funny cite u, gud luck :)

    ReplyDelete
  12. kojah : haha. bese arr. kontroversi sket.

    ynn: thnx ynn~ =)

    ReplyDelete
  13. hahaha
    da bace abes da
    cett
    terkene
    kekeke

    ReplyDelete