Tuesday, April 28, 2009

dua sudah berlalu

Alhamdulillah lega. sudah selesai dua paper. got 2 more to go. semangat dart! tinggal microprocessor dengan operating system je. huh~ *semangat berkobar-kobar.*

briefing about paper this sem. semalam ambil paper ccna 1. atau dengan nama lain nya, high speed network. paper ini merupakan paper yang repeat untuk kali yang ke-2. *dart x malu ngaku repeat* never mind. x menyesal taw repeat paper ni. soalan sem ini, serious senang gila. haha~ KEPADA BUDAK-BUDAK YANG AMBIL PAPER INI LAST SEM, SILA JELOUSE SEKARANG. hikhik. so, here's the paper.

muka depan paper high speed network.
3 jam oke. tapi after 2 hours, suda keluar.
*dart berlagak pandai*



paper ini mengandungi 3 bahagian.

salah satu soalan yang senang.
tukar kan binary kepada decimal.
blogger-emoticon.blogspot.com

oke. hari ini ada lagi satu paper. iaitu network design and management. paper ini 1st time ambil oke. tapi serious. susah sangat. past year tak ada macam ini pun. haizz~ sakit hati. tensi. marah. sebak. duka. lara. *sila tambah jika ingin menambah* sem ini banyak pula lar soalan-soalan yang meminta saya melukis. serious rasa mcm budak darjah tiga. aduyai. nasib baik lar nama subjek design. ceh~

ini lar dia paper itu.
network design and management.
3 jam juga.
dan saya menggunakan ketiga-tiga jam itu duduk di dalam bilik perperiksaan itu.
ceh~
*sebenarnya tidak tahu menjawab*


paper ini mengandungi 2 bahagian sahaja.
*same goes with last sem*
sangat lar menyakitkan hati bila dilihat, part B ada 7 soalan.
apa kes?
last sem ada 3 sahaja oke!
teruk lar. nak goreng apa pun sudah kering idea.
semua soalan juga lebih kurang sahaja.
*pening-pening*
blogger-emoticon.blogspot.com


salah satu soalan yang bikin kepala jadi pusing.
soalan ini menyuruh saya melukis pelan network.
duh~
darjah tiga oke~
blogger-emoticon.blogspot.com

5 comments:

  1. huhu bestnye exam dah lme i x rase suasana exam2 nih windunye..^^ good luck..

    ReplyDelete
  2. eh lupe plak u amik dip ke degree??

    ReplyDelete
  3. What the hell actually tht u learned?

    ReplyDelete
  4. kimo: haha~ windu exam. terbaek! i amek degree. np?

    leo: i blaja network lar leo.

    ReplyDelete
  5. leo: lorh. network nie de design jugak~

    ReplyDelete