Wednesday, April 15, 2009

friday the 13th


girl's favourite place to snap picture.
~toilet~ =)

semalam pergi OU dengan cik huney.

pagi bangun tidur.
then, gerak pergi sungai buloh jam 1000.
ambil cik huney di komuter sungai buloh.
then terus gerak ke the curve.
*ok, sumpah tak best pergi the curve.*

imagine la, da jam 1100 but still, kedai blom bukak.
tanpa berfikir panjang, kami terus la pergi OU.
huhu.

oke~~
main point here is, cerita friday the 13th.
huhu~
i decide nak tengok cerita ni.

synopsis~
cerita ini pasal a group of teenagers yang nak pergi camping dekat camp crystal lake.
and seorang demi seorang mati kena bunuh.

cerita ni sumpah best tak tipu.
main-main dengan darah.
sampai rasa macam nak muntah tengok dia main bunuh-bunuh.
hahahahaahaha~
overall cerita, i nak bagi 4 star dari 5.
sebab ending dia damn tidak seronok.
suppose jason tu mati sebab dia da kena tusuk ngan pedang.
blogger-emoticon.blogspot.com
tapi still, dia hidup lagi.
sungguh lar tidak menarik.
huhu~

ini cerita yang mesti u guys pergi tgk!
cepat-cepat lar pergi oke!
blogger-emoticon.blogspot.com

11 comments:

  1. ermm...serius ke best...
    kat jitra mall xkuar lagi la cik dart..
    cmne..???

    ReplyDelete
  2. besh lar jugak.
    sbb men2 darah.
    huhu~
    scary~~

    ReplyDelete
  3. haha..suppose watch dats movie tonite..but too tired to move lol..so, cancel T_T

    btw jason is an immortal mutant..dunno when he will be dead..maybe next movie kot..hehe

    ReplyDelete
  4. hoho..tajuk mcm something je,tgok on9 jela..hehe

    ReplyDelete
  5. huh?
    kalo cmtu, sgt lar buhsan.
    cuz smpai bile die nk mati lar.

    tgk on9?
    hikhik~
    da best way lar tu~
    tgk on9.
    jimat uet.
    =P

    ReplyDelete
  6. kedekut piang..la kamu nie...
    nak tgk movie best pun...guna on9 ka...
    tp bagus gak idea nie...hehe...

    ReplyDelete
  7. huh?
    not me.
    dowg yg suggest download je.
    lol~
    ingt nk cr talentime.
    da tgk kt muvee.
    sgt besh.
    nk tgk lg.
    so nk cr yg download nye lak.
    =P

    ReplyDelete
  8. u blanjew i tgk dart?mau?
    :P

    ReplyDelete
  9. lol..ape2 je..i x kesah..fast and furious jom..hehehe..LOL

    ReplyDelete