Friday, April 24, 2009

jangan malas boleh tak?

blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com

oh dart~~
sila la anda membaca buku.

kenapa lar anda malas sangat. ada sahaja benda yang nak di buat dengan online with Mr lappy ini. haizz~ paper ini sedang menanti ahad ini, dart.

tidakkah anda tahu ada sebanyak 11 chapter di dalam buku ini yang memerlukan anda membaca nya? tidakkah juga anda tahu bahawa terdapat 470 muka surat yang memerlukan anda membuka nya.

dart. dart. dart. sila baca buku sekarang. oke. dalam masa 5 minit lagi, anda MESTI disable wireless. OKE TIPU. ANDA AKAN BERGANJAK DARI MEJA INI. mungkin dengan cara itu lebih oke. =)

blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com

16 comments:

  1. mgkn anda perlu tido sambil tutup kn saje buku tu atas muka..cara 2 lebih sng kot utk menyerap ilmu..haha

    *petua mana r aku dpt ni..aishh haha

    ReplyDelete
  2. huhu~
    sudah dilakukan cara itu tadi.
    malahan tidak berjaya juga menyerap ilmu itu~
    =P

    ReplyDelete
  3. hmmm...
    ape kater anda rebus buku itu..
    then minum air rebusan itu..
    mungkin akan berjaya..
    selamat mencube dan semoga berjaya...
    hikhikhik..

    ReplyDelete
  4. air rebusan?
    tp kn lebeyh baek kalo kte mintak pertolongan dr owg yg da amek paper tu.
    =)

    ReplyDelete
  5. hmmm..
    pertolongan ea..
    ok gak tu..
    g la mntk pertolongan...
    huhuhu...

    ReplyDelete
  6. hikhik~
    sumpah org 1st i cr incik bobby.
    n sebelom paper i akn bg die sume tutorial + my bukz.
    nnt i text.
    dia wajib cr kn jwpn.
    kalo x, siap arr dye~

    ReplyDelete
  7. huhuhu..
    incik bobby ea?
    bg je kt smua tuto + buku kt incik bobby tu nnt mest dier tolong..
    hehehe..

    ReplyDelete
  8. haha~
    mcm ye je die bole tlg.
    ceh~~

    ReplyDelete
  9. hurmmm...
    mest dier tolong laa..
    incik bobby kn ske tolong owg..
    hehehe..

    ReplyDelete
  10. duh~~
    tlg lar phm. x perlu puji die oke~
    cis!

    ReplyDelete
  11. uh?
    npe xleh puji dier lak?
    u ade alergik ker kalo ade org puji dier?
    huhuhu.. =P

    ReplyDelete
  12. ye!
    ade masalah.
    sy mcm x bole dgr owg puji die.
    lg2 owg tu mohd hazeq al hakim kn.
    haha~

    ReplyDelete
  13. hahaha...
    atau u sotg jer yg bole puji dier..??
    uh?
    sapa itu mohd hazeq al hakim..??
    hikhikhik..

    ReplyDelete
  14. i sowg puji die.?
    u g tnya die oke, brp kali pnah puji die.
    da la i susah nk puji owg.
    duh~~

    ReplyDelete
  15. gud luck..
    cik dart...
    anda mampu mengubah yer.....hehe..;)

    ReplyDelete
  16. haha~
    smoga sy berjaya mengubah nye!
    =P
    begitu juga anda encik farami~
    =)

    ReplyDelete