Thursday, April 30, 2009

hadiah untuk nya

sudah lama ingin menghantar entri ini. tapi tidak pernah berkesempatan. kerana tidak jumpa gambar yang sesuai untuk diletakkan di sini. so today! suda ada gambar yang cantek untuk di posting kan. hikhik.

oke. here it goes. well, remember baju yang saya dapat masa jumpa dengan girlfriend saya? rujuk balik entri ini. so, setelah lama saya fikirkan, dan setelah saya terlepas membeli baju sweater yang di inginkan oleh wanie, saya telah decide, untuk belikan dia satu dress. hikhik~

dress ni. tak tahu lar bagi korang macam mana kan. but for me, this is the best that can suits her. what u guys think?


sorry lar. bilik sedikit bersepah. *malu je lar*


hopefully, wanie akan sukakan baju ini. =)
blogger-emoticon.blogspot.com

5 comments:

  1. ermm..cantik..background kat blakang tu pun cantik..tp nak bagi kat wanie..ker..??ermm...
    boleh ker..??

    ReplyDelete
  2. iffah: dress mcm skirt cmtu. kt mespes de lar aku try bju nie. lol!

    farami: bole je nk bg kt wanie. knp x bole?

    ReplyDelete