Thursday, May 28, 2009

don't mess with me you jerk!

something funny came up this evening. please read carefully for the conversation below. this conversation happen between me with an unknown number. please note that, this is a text conversation. not calls. oke.



***************************************************

received : Askum
reply : Spe ni?
received : Sepupu
reply : Spupu spe? slh no ni. maaf.
received : ni wardati kan
reply : xreti nk ckp dgn org yg xreti bhs ni.bek mak bpk awk xpyh dftr nama la. wat ssh2 dowg je g pjbt dftr nama tp ank xnk gne nama dowg bg.
received : cntknye bhs anak mokteh kite. ni anak che ngoh kamu askm.
reply : heh. ckp la elok2. da owg mcg tnya elok2 spe ni. dk reti dh nk jwb elk2. spupu sy bkn sowg. rmai. ad plak org gle xmalu nk ngaku spupu. sbb 2 bg ayat mcm 2.
received : tak pe lah


*perbualan seterusnya dirahsiakan kerana sudah mengetahui siapa dia yang sebenar*


****************************************************


rasakan! main-main lagi. kan dah kena ayat membunuh. siapa-siapa yang gatal-gatal nak mesej saya macam itu, silakan lah. saya berbesar hati memaki hamun anda even though anda adalah sepupu saya. sorry jukri. jangan bagitahu umi tau! haha! *garang ni.*

7 comments:

  1. Tengok muka pun dah tau Dart seorang yang garang. Muka senantiasa stress. Muka paling kacak, adalah dalam gambar tengah demam. Sekian terima kasih.

    ReplyDelete
  2. grunge: ouh sy tahu sy kacak. jd berani sy mempamerkan muka sendiri. tidak seperti incik yg bekerja di G**** itu. haha!

    ReplyDelete
  3. hahahah.. kt pun suke naik hangin bile org tanak btau nama.

    ReplyDelete
  4. i-sya: tu lar. mencik btol. kadang tu rase nk je g tepon org tu mara2. :P

    ReplyDelete
  5. itu kira baik lagi lah. kena kat aku, HABIS LAH.

    ReplyDelete
  6. mak aihh garang nye..
    br nk mntk no tpon nk kaco..
    x jd r..
    hehe

    *xyah tpon..g je jumpe org tu marah2..haha

    ReplyDelete
  7. ifreak: yeah2. seb baek aku maseh penyabar. wahahahahahahaha!

    a little less conversation: lorh. nk jumpe jauh kowt. hikhik. :P

    ReplyDelete