Wednesday, May 13, 2009

hari kedua practical juga kesakitan badan yang teramat sangat

blogger-emoticon.blogspot.com

PLEASE NOTE : well, hari ini sahaja rasa nya da posting 4 entri. banyak betul. hikhik~ saja suka-suka posting banyak-banyak.

blogger-emoticon.blogspot.com

satu hari ini, macam tidak sedap badan. mungkin sebab itu, saya mudah marah. dan secara tak sengaja terslip out kt blog ini pula. kesian kepada reader-reader yang membaca *ada ke reader nak baca blog ini?* well. mungkin ada. *be positive dart* hari ini, rasa macam panas badan. nak demam ke? mungkin ya, mungkin tidak. tekak mula rasa macam perit. padahal, tadi tengah hari beli air kotak 2 lagi tu. mana cukup satu panas-panas macam ini. dari siang tadi, hidung terasa macam pedih. pedih dia itu kalo nak describe, macam saket termasuk air masa menyelam atau berenang. masalah nya, siang tadi mana ada pergi berenang or menyelam. siang tadi sibuk dekat UiTM practical lar. *sibuk lah sangat kan*

blogger-emoticon.blogspot.com

bercakap pasal practical, hari ini ada melawat pusat kesihatan. huhu~ kind of. interesting sungguh berjalan-jalan di dalam pusat kesihatan hari ini. so, here is some of the pictures.


front desk dekat pusat kesihatan. syafa yang tiba- tiba mencapurb di kaunter informasi sistem dalam bilik doktor. tools dalam laboratory saya dan syafa dalam bilik yang untuk rawat-rawat luka. biasa nya for dressing kaunter farmasi untuk ambil ubat. nurse itu sedang print kan label ubat penerangan oleh Dr Azam, tapi kami mencapurb di belakang. switch dalam bilik server. ya Allah berselirat nya!

2 comments:

  1. da start prktcal ek?

    sakit2 tu nak mnjkkan usia makin mngkat..hehe

    ReplyDelete
  2. en zizn : uh~ ngadew2 nk sakit kunun. time cmni la nk saket tbe2. huh!

    ReplyDelete