Thursday, May 14, 2009

hari ketiga kerja juga kesakitan yang bertambah - tambah

hari ketiga practical. hari ini pergi ke lab membawa botol air spongebob. tiba-tiba. ada lah seorang student ini. *i know you're reading this* dia tulis dekat ym dia. lebih kurang macam ini. 

"Remaja 21 tahun membawa air ribena di dalam botol spongebob di sebelah aku. apa yang aku fikir kan".

huh~ here is the answer. lu pikir lar sendiri nabil. lolz. biar lar nak bawak botol air tu. dahaga lar duduk dalam lab tu. dehydration tahu tak.



gambar untuk hari ini. gambar di lab 4. so, ada satu je yang di tangkap memandangkan handphone saya pun sudah tidak berfungsi dengan baik. hikhik. boleh lihat. desktop lab 4 digunakan untuk online facebook. juga bermain YM. tapi laptop kepunyaan sendiri digunakan untuk menginstall software VMWARE. untuk kegunaan FREE BSD. *free BSD sangat susah. macam malas hendak belajar semua ini.* 

hari ini masih lagi tidak sihat. sudah mula rasa nak demam. tekak sudah mula sakit. dari pagi asyik bersin tidak berhenti. *sampai hidung juga sudah merah* badan sudah mula rasa panas. dan resah gelisah. sedang badan ini sakit. tiba-tiba. terbaca satu kenyataan di salah satu laman web yang "mengumpul kawan". kenyataan bertulis,

"hey! i warn u! i know wat u did at 11am! beware bro! I don't like it!".

well. siapa-siapa yang terbaca mesti berminat ingin tahu bukan? well. let see. here's the comment.

I
ape dier kak? cerita le.. ahak ahak ahak.. :)

HS
hehehe...
die kn....
huhuhu...
x r die p lyn org yg kt xske..
ngeee~~~

I
abis la bangg... x approved tu.. ahak ahak ahak..

C
what is it HS? tell me tell me..hahaha

HS
hehehehehehe.....
abg jht...
hakhak~~~

S
abg layan diddy ke???? ahaha...

HH
diddy?!
diddy spe S?
C!
mane le tau!!
klu nak tau u kne pinang i jd part of da family...
ngee

S
tny HS sp diddy...agaga....

HS
diddy is org yg i xske!!!!!!!!!

there is the statement of diddy. so. here is the situation. i had a chat with HH about 11pm. so. there's a statement that had been wrote by HS about HH doing something around that time. and my name in that website is Datyn Darty. which can conclude as a short form as DD. and ladies and gentleman, sila taip mengikut sebutan mulut anda. DD = diddy. betul atau tidak kawan-kawan?

ouh ada lagi. lagi satu statement dia bagi.

"weyh! fak la u!! da kte xyah, xyah la!!!!"

comments for this statement:

S
rlx HS...rlx....

HS
abg mmg nk kne r S...
pdhl blk keje td aku da brief die da..
ttbe aku nengok ad lg!!!
arghhhhh!!!!!!

S
die sj la 2...si diddy 2 melayan gak ke....

HS
mlayan la...
2 yg tebaik 2...
haih~~~

S
eeuwww...gedik btul....

HS
ngeh3x~~~
cam la xknl;p

S
ahaha...mmg pon...
hakhakhakhakhak....

see all those bold  statement. do they really know me?

any comments?

PLEASE NOTE : I DON'T KNOW WHAT THE HELL SHE WANTS FROM ME. IF SHE WANT BACK HER BESTIE. JUST GO AHEAD. TAKE HIM AWAY. I DON'T MIND ABOUT THAT. YOU THINK THAT YOU KNOW ME? YOU ARE TOTALLY WRONG GIRL. YOU MESS WITH THE WRONG PERSON OVER HERE. WE'LL SEE ABOUT THIS! YOU STARTED IT. I'M GOING TO FINISH IT ONCE AND FOR ALL. DAMN STUPID! BELAJAR TINGGI-TINGGI SAMPAI MASUK UNIVERSITI. TAPI PERANGAI MACAM BANGKAI ANJING. AKU TAK KACAU HIDUP KAU PUN. SO JANGAN KACAU HIDUP AKU. BODOH! PLUS! JANGAN SIAPA-SIAPA MARAH AKU MAKI HAMUN KAT SINI. I'M JUST LET IT OUT FROM DEEP INSIDE OF MY HEART!

3 comments:

  1. nk comment jgk..!!
    botol air yg sgt comeL okay..!
    hahaha...
    mne bli dat..?

    miza(mls nk sign in..huhu~)

    ReplyDelete
  2. biasa ah tuh. orang dengki. pfffft - iffah hensem

    ReplyDelete
  3. miza: ko nk ke? huhu. aku beli kt universal studio. =P

    iffah: bese ouh. de je manusia cmnie.

    ReplyDelete