Saturday, May 09, 2009

jangan terkejut, saya sudah graduation dari UiTM

ouh. this is true. saya sudah grad dari UiTM. sudah menamatkan pembelajaran saya di situ. selepas ini tidak perlu lagi untuk melihat buku-buku dan berhempas pulas untuk belajar for exams.

ouh. tidak percaya? see this pictures? ha! ini la jamuan hi-tea for the graduation.

konon nya malu la tu gambar di tangkap

saya cukup pantang tangkap gambar nampak gigi.
nampak hodoh.
*saya tahu saya memang tidak cantik*

oke lah. oke. oke. saya belum lagi grad. saya ada lagi setahun untuk menghabiskan pembelajaran saya. oke. saya tipu. bukan saya yang grad. cuma perasan sahaja. lolz~ that's my sister graduation for kursus bahasa di UiTM. saya cuma teman sahaja. menghilangkan kebosanan yang bole membawa kepada kematian. *oke. tidak mati. saya tahu.* anyway. here is her picture. the real one.


*aku da grad oke.*

*sila jelouse sekarang ye akak.*

oke stop it! i didn't mind. *ada setahun lagi dart. sabar ye!* tak mengapa. nanti kau masuk arau, aku gelakkan kau. ada 3 tahun lagi kau nak habis. haha! =P

ouh. kami ke hot fm mini jam di AEON bukit tinggi. hmm. my thoughts. they're uncivilised people. huh! sungguh benci berada di dalam crowd. sorry to say. jangan pernah ajak saya ke konsert. sebab saya rasa semua itu macam tidak bermoral. melihatkan begitu ramai orang yang membuka baju. berlari ke sana sini. main tolak-tolak orang. peluh merecik-recik. *ouh yucks!* dengan macam-macam bau. cis! that's disgusting. huh!

oke stop. nothing to say. nanti ada orang-orang yang suka ke konserto marahkan saya.

PLEASE NOTE : lain orang, lain cara nya. lain pikiran nya. thanks!

blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

  1. wah best nyer.. hot fm mini jam tu best ke?

    ReplyDelete
  2. huh? kalo ikowt kn lar kn. suppose to be best. tp jd x besh ble tgk mcm2 owg yg overexcited + dress up mengalahkn artis kt ats pentas tu. lol!

    ReplyDelete
  3. memang. orang yang pergi semua cam batak je. menyampah aku. SEMAK AH RAMAI ORANG!

    ReplyDelete
  4. huh? ko taw x pe. blom ko tgk gile sume mcm nk g anugrah grammy nye dress up.ngan subang merata2 di sekeliling muka. adeh. serabut jep!

    ReplyDelete