Friday, May 29, 2009

kalau lah ada perkataan kalau di dunia ini.

PLEASE NOTE: BACA SAMPAI HABIS. INI SEMUA BENAR!


1. kalau anda jadi orang terkaya didunia?

serious ni?oke. i'll list down what i wanna do with that money
- beli hp baru. *hp sekarang da rosak! :((*
- pergi haji 1 family. :)
- beli fairlady Z for me
- beli rumah banglo tepi pantai for my parents. it has to be in terengganu.
- juga belikan banglo di kedah. untuk mereka pulang ke kampung sana.
- beli kereta sebiji untuk my parents. it has to be mercedes SLK 350 so that diorang boleh jalan-jalan dan kelihatan sungguh romantik. haha!
- beli sebuah rumah yg sederhana jep for me.
- hired some maids for my parents houses. :)
- invest! invest! invest!

2. Kalau anda jadi orang terseksi didunia?
seksi is subjective. mungkin pada mata sesetengah orang seksi itu terdedah sana sini. mungkin juga rupa paras boleh jadi seksi. siapa tahu. kalau jadi terseksi, saya nak yang rupa paras jep. haha!

3. kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
haha! my life is more valuable than those stupid things!

4. kalau orang kata blog awak teruk nak m*mp*s?
like i said. u can said anything about me as u please. but i am what i am. and that is something that you can never be!

5. kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda
mereka tahu what's the best for me~

6. kalau tiada lagi hari esok?
sudah hendak kiamat lah tu. tak pun sudah sampai ajal. jadi, kena taubat lah banyak-banyak.

7. kalau orang yang anda benci berada didepan anda ?
buat bodoh dah lah. buat-buat tak nampak. kalau dia tegur, buat-buat tak kenal.

8. kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
fear factor? banyak lagi makanan sedap-sedap. kenapa mesti makan benda pelik-pelik?

9. kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
pergi kerja? saya pun pergi kerja. macam biasa lah~

10. kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati. nyatakan nama artis/selebriti tersebut?
hmm. sape ye? johnny depp lah. sy mau tangkap gambar dengan dia. itu jep.

11. kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
siapa ya? ouh. dia itu.

12. kalau orang kata anda kacak/cantik ?
"ape kau nak?" *ini kes membodek lah ni*
OR.
"jangan nak tipu lah."

13. kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?

astaghfirullahalazim. tabah sahaja menghadapi dugaan ini. cuba berdoa banyak-banyak.

14. kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
ouh. cinta itu perlukan pengorbanan. terima je lah.

15. kalau anda memenangi anugerah? dan anugerah apa yang anda inginkan?
buat masa ini, saya nak dean list. sangat nak dean list. :P

16. kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing, bangsa asing mana yang anda inginkan?
saya nak jepun. hihi.

17. kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?

family.. if sekejap. boleh terima. if selama-lamanya, mungkin menangis semahu-mahu nya kot.

18. kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
cemburu sebab apa ya?

19. mengenai orang yang tag kamu ini;
aliah? nak tahu apa? dia kawan sampai matik! :P

orang2 yang bakal di tag??
semua orang yang baca tag ini. padan muka korang sebab kena baca sampai habis lepas tu kena tag!

4 comments:

  1. Nasib baik tak baca....... Cuma komen saja. Lalalalala. Dart, muka kamooo seksi yang garang. :P

    ReplyDelete
  2. grunge: dan2 jep. da baca. tapi x nak ngaku. x bole blah! :P

    ReplyDelete
  3. hoi,kalo aku bls kat buletin fs ok x??huhu~

    ReplyDelete
  4. dna: aku ase kalo ko buh kt bulletin fs pown lebeyh menarik. haha!

    ReplyDelete