Sunday, May 31, 2009

katak biru ku

bosan. bosan. sudah lama tidak posting gambar practical. *kesian encik grunge tidak dapat tengok gambar interframe syafa* haha! hari jumaat hari tu, saya ke UiTM dengan menaiki mini cooper kesayangan baba bernombor plat PAH1801. hihi. apa lagi, kalau jumpa kereta itu, mesti nana yang drive. sebab saya biasa nya drive waja, BGL682. hihi. so here are some of the pictures kami ke khulafa *port baru untuk breakfast*. hihi.



yang berbaju kotak-kotak itu ialah saya!
*sekali lagi dia interframe sorang-sorang, haizz~*
dan dua jejaka di belakang boleh lar dipanggil bos.
huhu. bincang pasal kereta lah tu. *oh lelaki*


yeah! syafa nak try driving katak biru!

ouh. ouh. perasan tak, amin tidak ikut sekali pergi breakfast. well, dia kata dia sudah breakfast. ceh. katakan sahaja lah amin, bahawa anda tidak sudi menaiki katak biru ku! sampai hati mu memperlaku kan ku seperti ini. ouh!

well. well.
sebab amin tidak mahu ikut kami breakfast, saya bertindak merakam gambar dia.
ha! candid gambar amin tidur dalam lab sebab letih sangat buat kerja.
padan muka! haha!



blogger-emoticon.blogspot.com


4 comments:

  1. Wakakaka. Dah naik hafal muka Syafa tuh dah Dart.

    ReplyDelete
  2. grunge: i know. i know. tp da lama x posting muka die. hihi~

    ReplyDelete
  3. yeah
    khulafa tmpt lpk yg plh best
    *tepuk3*
    huhu~

    ReplyDelete
  4. dna : best tuk kao arr. haha! :P

    ReplyDelete