Friday, May 22, 2009

pabila kebuhsanan melampaui batasan

hello! hello! wah. lama sudah tidak menulis di blog. hari-hari bukak blog ini. tapi tak tahu nak tulis apa. *poyo lah kau dart. time banyak idea, sampai 4 entri kau tulis* . oke lah. hari ini. just nak posting gambar-gambar yang berjaya di snap ketika practical untuk 2 hari ini. *syafa request suruh posting gambar di blog. suka kau mencapurb.*



saya tidak mahu menulis apa-apa caption pada gambar ini. sila beri pendapat anda sendiri ye. :P

ouh! i was caught in the act!
mencucuk cable ke CPU di bawah meja.
*malu jep!*

disebab kan sudah tiada space untuk letak PC.
mereka cuba mengsetupkan nya bertingkat-tingkat untuk jimat space!

fizi : ko rasa tak jatuh ke kalau letak macam ni?
amin: mungkin akan jatuh.


syafa mencari CPU yang mempunyai RAM.

4 CPU, 2 monitor, 3 keyboard.
semuanya bertingkat-tingkat.
jatuh ini, tak tahu lah macam mana.

sudah jelas, nyata terang lagi bersuluh, lab ini penuh dengan CPU yang bersepah-sepah!

setup-setup lagi.
setup sampai berjaya!
*i was caught in the act lagi*

syafa : asyik muka korang je masuk. aku nak juga.


gambar yang bakal disaksikan ialah gambar pada waktu tengah hari.
gambar kami yang kelaparan.
nana telah menghantar makanan tengah hari kepada ku dan fizi
*aku tahu kau sayang dekat aku nana*

khusyuk oke makan nasi + tomyam + sotong kicap + ikan gorang dalam sia.

dart : syafa, kau nak tak? aku suap.
syafa: tak pe. ko makan lar dulu.

amin yang baru datang, terus on laptop dia and buat kerja.
kami = makan lagi!

muka-muka sabar menanti debian siap di install.

wayar-wayar yang berselirat di bawah meja.
*sekarang wayar-wayar ini semakin bertambah*

muka-muka kelaparan untuk makan sarapan.
juga ketensionan internet di uitm tidak berfungsi dengan baik.

tangga pusat kesihatan.

biskut amin bawa. kecil dan comel je.
serious tak puas makan!


PLEASE NOTE: SANGAT BUHSAN. INI SAHAJA UNTUK ENTRI KALI INI. HIKHIK. WISH ME LUCK!

blogger-emoticon.blogspot.com

6 comments:

  1. BUATLAH TWITTER DART. hahaha *paksa2*

    ReplyDelete
  2. iffah: knp mesti twitter? ape best?

    ReplyDelete
  3. Rasanya, dalam blog ni, banyak gambar syafa dari empunya blog. Dah rasa confuse, Sya punya blog ke, Baby punya blog. :P

    ReplyDelete
  4. grunge: hikhik. sy jarang nk snap2 gmbr nie. xde menarik pown. huhu~ bek snap muka2 mereka ini. :P

    ReplyDelete
  5. Baby, rasanya, tertarik hati pula dengan Syafa, sebab Baby pandai snap gambar Syafa dengan muka-muka comel. Paling tertarik gambar baby dan Syafa masa hari pertama praktikal. Siap dengan peace lagi. Hehehehehe

    ReplyDelete
  6. grunge: cmne ntuh bole tertarik ati ngan syafa. huhu. kami mmg suke wat havoc dlm gmbr. blom tgk lg gmbr bbq class. lg pening tgk nnt. :P

    ReplyDelete