Sunday, May 10, 2009

selamat hari ibu

oke lar. sebab ada orang comment my entri kali ini paling pendek. saya akan panjangkan lagi entri kali ini. since entri ini adalah untuk hari ibu kan. ye lar. suppose entri hari ibu lar lebih panjang kan. what shall i say. oke. saya tidak suka sambutan hari ibu. sebab saya rasa saya lah anak yang paling teruk bila tiba hari ibu. i didn't know what to say to my mum. tidak tahu nak hadiahkan apa. *ye, saya tahu saya bukan anak yang baik*.

kalau nak di ikutkan, saya rasa, saya lah yang paling jahat walaupun muka saya dengan umi tu, sama betul. *jangan perasan* seriously, banyak nya lah salah saya dekat umi tu. memang tak terhitung lah. salah banyak mana pun, saya tetap tak reti nak ucap kan, saya sayang sangat dekat umi. mungkin kerana ego. tapi orang kata, anak tidak elok lah ego dengan parents kan. 

jadi, di kesempatan ini, ingin ku ucapkan. SELAMAT HARI IBU kepada umi. walaupun saya tahu saya salah bangun lambat pagi tadi. tapi jangan lah umi selalu merajuk tidak mahu cakap dengan saya. kerana saya akan rasa i'm the most worst daughter you ever had. I LOVE YOU SO MUCH!



selamat hari ibu di ucapkan kepada semua ibu-ibu di dunia ini. terutama sekali diucapkan kepada PN ASMA BINTI MUDA. bonda kepada lima orang anak. terima kasih diucapkan kepada bonda. you're the bestest *perkataan ini tidak ada.* mom in this world! =)

blogger-emoticon.blogspot.com

NOTA LAGI: entri paling pendek sudah dipanjangkan. lolz~

3 comments:

  1. samat hari ibu yerr...moge kietr mnjadi anak yg solehah...hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha .. patut entry pasal mum yg plg panjang .. apa daaaaa

    ReplyDelete
  3. sufy: yea btol tu sufy!


    uncle : hikhik uncle. dunno lar nk tulis ape. i kind of x reti nk wat ayat. :D sbb hari ibu. tape. nnt entri for birthday umi i tulis pjg2. =P

    ReplyDelete