Wednesday, May 27, 2009

sesuatu yang berharga selama 4 tahun

wargh! sedih nya semalam. cincin pemberian encik acan yang telah tersarung di jari manisku selama 4 tahun telah patah. hukhuk. sedih. sedih. sedih. sayang sangat dekat cincin itu kerana keunikan corak cincin nya itu yang susah nak jumpa di Malaysia ini *encik acan beli dekat bandung* oh sayang. sayang. sayang. ada tak sesiapa yang baik hati, saya nak cincin yang sebiji macam cincin itu. belikan untuk saya. please. please. please. hukhuk.

blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com



there. cincin sebelum dan selepas. terpatah di bahagian corak nya itu.
haizz.

PLEASE NOTE : semalam balik je dari UiTM, snowbell masuk bilik dan baring sebelah i. it was caught in the act, bile tidur dengan telentang dan tangan seperti ingin menggapai sesuatu. apa lah snowbell ni.



2 comments:

  1. Saya baik hati. Saya nak belikan. Tapi nak ke kamu menerima cincin yang dibeli di G****. G****, bukan Bandung tau. Lalalala.

    ReplyDelete
  2. grunge : kalo bole cari yg sebiji seperti itu, bole jep sy terima. tp pastikn ianya bukan silver. haha!

    *demand kne tinggi!*

    ReplyDelete