Saturday, May 23, 2009

tolong lah jangan merajuk

well. terasa nak menulis blog lagi. nak mengadu. siapa-siapa boleh tolong saya. something wrong dengan mr dunhill. internet sudah connect. tapi, Internet Explorer tak boleh nak masuk. ada error. bukan itu sahaja. google chrome juga ada masalah. kalau nak ditambah lagi dengan problem lagi satu, yahoo messenger tidak boleh nak sign in. kenapa? kenapa? kenapa? hukhuk. masalah. masalah.
blogger-emoticon.blogspot.com
surprisingly, firefox boleh online pula. lepas tu, nak download software tak dapat. bukan software je. lagu, video. hukhuk. kenapa ini? nak menangis.

"mr dunhill. jangan lar rosak please. tolong lar. i'm begging you. i love you so much. hukhuk. terasa seperti ingin menangis. kalau anda merajuk, saya akan sedih. jangan lah memperlakukan ku sebegini rupa. saya tak boleh buat kerja kalau anda rosak. oh mr dunhill. hukhuk."


saat kegemilangan mr dunhill.
boleh connect internet.
boleh ym.
segala-gala nya boleh!




HELP ME!


blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com

5 comments:

  1. Maknanya, dah nak kena tukar dah Mr Dunhill tu. Apa kata, tukar kepada Miss Salem. Best jugak. Wahahahaha. Lama tak update blog yea baby.

    ReplyDelete
  2. haha.. owh, ingatkan mr dunhil tue sapa la tadi..
    upa2nyer, hurm..

    ReplyDelete
  3. grunge: mne bole tuka mr dunhill kpd miss salem. nama pown x menarik lar.

    silent: haha. sape lg lar mr dunhill ku syg itu. :P

    ReplyDelete
  4. huhuhu, ada virus kot, try la formt baru...

    ReplyDelete