Tuesday, May 05, 2009

the wonders

hello semua! entry kali ini nak tunjuk some videos yang terjumpa dalam Mr dunhill (my lappy).
sedang play-play video, tiba-tiba jumpa lar video-video ini. kalau tengok yang perempuan, oke. serious sexy n cantik. bila tengok lelaki, hikhik~ cute lar sebab nak tiru and menari ala-ala yang girls version punya kan. bila tengok baby punya, haha! rasa macam nak guling-guling je tengok. ngee~ =P

video
wonder girls - nobody.
sangat cantik mereka ini.


video

wonder boys. video panjang. malas nak potong. sila tengok sampai habis. ada dia menari macam wonder girls untuk lagu nobody.


video

wonder babies. serious kelakar tengok mereka yang kecil-kecil ni. semangat betul menyanyi.

anyway. enjoy the video oke. peace~ =)
blogger-emoticon.blogspot.com

No comments:

Post a Comment