Friday, June 26, 2009

filem lucah di mana hero mati



maaf kerana tajuk entri yang agak panas. hihi. entri kali ini i nak cerita pasal poster ini. hue. dekat sini siapa sudah tengok cerita transformers? cepat. cepat. angkat tangan! uh?

dengar cerita, dalam masa dua minggu ini semua cinema full! booking pun full. walk-in pun boleh dikatakan full. but lucky for me, i sudah pergi tengok movie ini. oke. sila jelouse sekarang. haha! *tapi kalau dia kata full semua tu menipu je. sebab kelmarin masa pergi tengok ade je kosong. berlambak-lambak.*

eh cerita ini seriously best gila tak tipu lah. sebab itu lah i tulis tajuk entri macam itu. lucah betul cerita hero pun boleh mati. ha. tapi i tak nak lah bagitahu siapa hero yang mati itu. *ouh. ada banyak ke hero dalam cerita itu?*

cerita ini jadi lucah juga bila hero pun boleh menangis sebab nak kena berpisah. haha! *oke. stop laughing dart.* sudah. sudah. pergi lah tengok cerita itu sendiri.i tak nak cerita. yang pasti best. ouh. tiba-tiba i terasa nak that camaro. boleh tak?

eh tak nak. tak nak. kena beli myVi dulu. haha! *boleh pula macam tu* satu je saya confius dalam cerita ini. macam mana dia bezakan decepticons dengan autobots? tapi kalau sudah tengok movie dari awal sampai habis, i sudah boleh differentiate lah which one is which. hue.

apa lagi. cepat. cepat. pergi ke panggung wayang yang terdekat dan menonton filem yang menarik sepanjang summer ini. *iklan sekejap* by the way, kalau you guys nak pergi tengok, silalah belanja i juga. sebab i nak tengok lagi. *please. please. please. urgh~*

please note: i'm looking formward for harry potter and the half blood prince's movie. tak sabar nak tengok cerita ini dengan wanie. =P

8 comments:

  1. time kaseh la da bgtau hero mati, sure da x brpe best nk tgk nnti bg sesape yg x tgk lagi (sape lg yg x tgk?)... hahaha

    ReplyDelete
  2. haha
    aku tggu the proposal
    tiket transformers ni aku da book kat bkt raje tp x jd g
    sengal je
    haha
    eyh ko tgk katne ekk?
    huhu~

    ReplyDelete
  3. huney : hero mati idup blk. optimus prime. gile kacak! :P

    dna : tgk kt bkt raja lar yang. mne lg. tu yg plg dekat.

    ReplyDelete
  4. yes, time kaseh lg skali b.. huney da x pyh tgk cite ni. :(

    ReplyDelete
  5. eh rmai org kate transformers ni tk best lah nesa tk sbr mau tgk eclipse and new moon and breaking dawn hehe :)

    ReplyDelete
  6. huney : np da x pyh tgk?

    nesa : len org len persepsi. for me, best. tp kalo org len. tataw lar dear~

    ReplyDelete
  7. camaro tu ade satu je kn kat dunia nih.
    yang dorang guna tuk filem tu pun dorang pinjam dari sorang jutawan.

    ReplyDelete
  8. notso : alarh. nak. nak. nak! hukhuk~ ;(

    ReplyDelete