Tuesday, June 16, 2009

flying without wings to her

THIS IS AN AUTO-PUBLISHED POST

semalam cuaca sangat baik. terang je. tiada jerebu. tapi hari ini jerebu. hari-hari pun jerebu je, sampai saya rasa macam tak sehat da. you guys macam mana? feel the same like me? mesti lah kan. pemanasan global ni. ouh. ouh. mukadimah yang begitu panjang. sebenarnya nak ceritakan hari ini saya akan post sebuah bungkusan kepada girlfriend saya. hihi.

untung siapa jadi partner saya. tengok sahaja lah girlfriend saya. birthday dia siap saya post dress lagi. ouh remember this dress i bought for her yang saya snap picture tidak cantek itu kerana saya punya bilik sumpah bersepah. haha. ouh maafkan lah saya. biasa lah. bilik orang bujang. eceh~ *sila tampar saya sekarang*


bukan sahaja post kan dress. lengkap dengan kad lagi you. *ouh kad birthday. bukan kad kahwin. lambat lagi oke.* and then there is CDs of movies yang dia kata dia nak tengok sebab musim cuti seperti ini dia kebosanan di rumah tidak berbuat apa-apa. hihi.

maka nya dengan itu, i need your help guys. please pray for me for this parcel reach her safely. really appriciate it you guys. thanx a lot! ;)

i put all of this stuff in the box.
the dress. CD's. and the card.

the box.
i love the colour.

6 comments:

  1. mak oihh best gile dpt birthday present mcm ni

    ReplyDelete
  2. chanteek kot that dresss
    nk gakk !
    haha !
    bese ler innz mmg muke ta malu
    hehe ;)

    ReplyDelete
  3. Kamu kalau lelaki kan Dart, sungguh romantik. Tapi sayangnya, kamu seorang perempuan Dart. :P

    ReplyDelete
  4. fayi : nesa nnt suruh taqi belikan. kompem dpt. ckp nk mcm kak dart punye. :P

    innz : rilek ouh innz. i pown muka tak malu. haha~

    grunge: kamu mesti sgt jeles kn incik grunge. haha!

    ReplyDelete
  5. ewahh ni mana tahu fsl taqi nih

    *malu je ni mesti baim ah nih yg bgthu an

    ReplyDelete
  6. fayi : not baim yg bgtaw lar dear. ur blog kn ade jugak tulis psl taqi. am i rite?

    ReplyDelete