Tuesday, June 23, 2009

how to play mafia wars?

hello malaysia! huhu. hari ini mood baik. sebab pagi tadi hujan. tapi tak best juga sebab i'm suppose to be sleeping until 7.30, tapi lepas semayang subuh tu mata tidak mengantuk pula. ceh. hari ini mata ku kemerahan. masuk apa entah. dari malam tadi. tidak mengapa lah. ouh! i wanna show a picture of shah alam through my faculty.

boleh nampak tak betapa teruk nya jerebu di shah alam ini? teruk kan. kepada rakyat malaysia di luar sana, sila lah anda semua kurangkan membakar sampah sarap dan membuat pembakaran terbuka. *cecece dart*

wah! sudah lama tidak posting gambar semasa practical. lebih-lebih lagi di saat 5610 ku sedang sakit. apakan daya ku. haiz. tidak mengapa! dopod masih boleh digunakan. so here are some of the pictures taken while our supervisor coming to the lab.


bosan betul dalam lab ini.

amin berpura-pura mendengar dengan penuh khusyuk.

syafa juga mahu enterframe.

supervisor sedang memberi kata-kata perangsang. eceh.
cuba teka hisyam tengah buat apa ni?

see? dia main mafia wars! gotcha!

maaf ya. gambar tidak cantik. biasa lah. dopod ini cuma mempunyai camera 2.0mpx. kalau anda ingin melihat gambar yang lebih cantik. boleh lah menghadiahkan kepada saya sebiji handphone yang mempunyai camera 5.0mpx. hihi. till then, bye! ;)

4 comments:

  1. yay happy birhday to me :))

    ReplyDelete
  2. fayi : epi brthday to nesa. :)

    ReplyDelete
  3. hehe
    aku pown xtau men mafia wars
    tah ape yg best tah
    aku xtau la
    huhu~

    ReplyDelete
  4. dna : tu lar. aku pow x phm. haha~

    ReplyDelete