Thursday, June 25, 2009

ini yang terbaik untukku

i had made up my mind. entri before this i had once said, siapa yang boleh sediakan fairladyZ untuk i, boleh lah kahwin dengan i. tiba-tiba terfikir. mungkin fairladyZ itu macam sesuatu yang agak mahal lah. maka nya, i would like to change what i want from the choosen 1.

even though sudah made up my mind, still i want a car. *haha. gila kejam kau dart*. maka nya dengan itu saya mengumumkan. saya inginkan myVi seperti yang masuk dalam pertandingan perodua co challenge wakil uitm. see? tak ke murah sikit dari kereta sebelum ini?

i don't know what the value is. but i tahu lebih murah lah kan. fairladyZ dengan myVi. get the difference there? ha. nak tahu apa yang special dekat myVi yang masuk eco challenge itu? sila rujuk kepada gambar di bawah. haha.







i want this car. except for the uitm logo di tepi yang besar gedabak itu. juga nama perodua yang terpampang di depan nya itu. yang pasti kereta yang airbrush seperti ini. siapa-siapa yang boleh belikan. i'll be delightful to accept it. hihi.
blogger-emoticon.blogspot.com



gambar bersama dengan kereta wajib ambil oke. dapat sentuh pun tak apa lah.

blogger-emoticon.blogspot.com

6 comments:

  1. fusohhh lawanye nesa pun mau myvi , swift pun cun gak

    ReplyDelete
  2. fayi : taw xpe. nnt suwoh taqi keje rajen2. bole beli myVi.

    ReplyDelete
  3. Kalau yang ni, agak munasabah la untuk mereka yang berminat memiliki anda memberi kepada Dart. Btw Dart, doakan saya selamat pergi dan selamat kembali dengan membawa cederahati untuk Dart. Lalalala.

    ReplyDelete
  4. grunge : amin. smoga selamat pergi dan selamat pulang. huhu~ :)

    ReplyDelete
  5. eiy dart
    fairladyZ 2 menatang ape?
    jazz ke?
    aku da la kureng sket bab2 keta ni
    huhu~

    ReplyDelete
  6. dna : bkn arr. tu kete nissan lar. ko search je gmbr kt google.

    ReplyDelete