Saturday, June 20, 2009

is this going to be my birthday-present-in-advance?

hari ini, umi balik dari brisbane. dengan nana. banyak ouh barang beli. shopping sakan umi tu. umi kata, ingat kan umi je paling kaya dekat situ, rupa-rupanya, student dia lagi kaya. sekali bawak 700 dollar seorang pergi sana. umi bawak 500 dollar je. itu pun untuk dua orang sekali dengan nana. tiada gambar umi melawat ke sana untuk entri kali ini, since saya tidak ikut. cis. ini semua practical punya. pasal. wah! rindu nya nak travelling. uhuh. ;( oke lah. untuk menjaga hatiku yang sudah remuk dan berkecai kerana jelouse dengan nana sebab tidak dapat ikut umi ke brisbane, umi pun beli lah souvenier untuk anak dara nya ini yang di tinggal kan di rumah. so, here is the picture!


sling bag yang bercorak bulat - bulat.
sehelai baju australia.
sehelai sweater australia.
*kenapa mesti warna pink ye?*

ouh. tambah lagi koleksi baju di dalam almari.hello, saya memerlukan sebuah lagi almari! ouh. joke. joke. well, here is the best part. i love this souvenier yang umi beli dekat brisbane. ha. cuba teka apa? umi beli jam oke. jam. since my disney pooh punya jam itu sudah empat tahun saya gunakan *ada je jam lain. cuma sayang jam ini lebih. birthday present lah katakan* umi beli kan saya jam baru. huhu. cantik oke kotak dia. best. best.



here is the box.
so cute. =)
blogger-emoticon.blogspot.com

walla! the watch. guess what brand?
huhu.


FOSSIL oke. cantik kan?

PLEASE NOTE: must be my friends laugh because i'm wearing such a feminin watch. haizz~

blogger-emoticon.blogspot.com

8 comments:

  1. Wah. Bestnya jam Fossil tu. Kotak dia pun sungguh cantik. Untung kamu Dart.

    ReplyDelete
  2. tgk kotak je nad dah bley agak mesti fossil ;)

    ReplyDelete
  3. ouh dear ndd. da bole agak ea? adeh2. x bole nk tipo lar cmnie. huhu~

    ReplyDelete
  4. peh sling bag siot jealous neh -,-

    ReplyDelete
  5. fayi : sila jelouse skang. sbb kak dart ade sling bag. :P

    ReplyDelete
  6. heheheh... best gile masa pilih2 jam neh... kecoh kdai jadinya!!

    ReplyDelete
  7. scha: really? pergi skali lar nie? :)

    ReplyDelete