Friday, June 26, 2009

site visit at plaza alam sentral

hari ini nak menambah-nambahkan lagi kejelousan you guys semua. sebab entri kali ini nak upload gambar pergi main bowling masa tengah lunch sewaktu practical. haha. orang kata, alang-alang menyeluk perkasam, biar sampai ke pangkal lengan. alang-alang dapat lunch lama, pergi lah ke bowling untuk bermain. haha.

itu lah. siapa suruh nak pergi practical jauh-jauh. tak nak practical dekat uitm. sebab tak dapat elaun katanya. ha. lagi banyak benefit lagi ada lah. kerja relax. *relax lah sangat. isnin nak kena submit projek kau lah dart!*

oke lah. admit lah. tak ada lah relax sangat kan. but still. sampai boleh keluar tengok transformers time lunch. juga bermain bowling time lunch. *of course lah hari yang berlainan oke* can't you see? sangat seronok hidup i ni oke. ha. sila lah jelouse sekarang. i sangat suka membuat orang jelouse. *astaghfirullahalazim. mengucap dart. jangan bangga diri. (this is the good side of me talking oke)* but betul lah. siapa suruh pentingkan duit! stress tahu? (and now the bad side of me talking).

oke stop lah dart. penat lah taip. tak sabar nak tunjuk picture yang di snap ni. hehe. sila menatap gambar-gambar ini dengan perasaan jelouse ye. enjoy. ;)

sila perhatikan gaya-gaya kami berempat bermain.
*gaya-gaya budget juara*

hisyam.

capa.

dart.

fizi.

oke. now look. ini lah gaya yang sangat sampah sebab mengharapkan bola itu tidak masuk ke dalam longkang. oke shadap. jangan gelak. i know it looks so funny and stupid. haha. you guys kena paham. this is my first time playing this game. haizz. jangan gelak tahu!


*dart. tolong lah cover sikit.*


ouh kasut-kasut yang comel.
macam kasut mc Donald.


kesian hisyam.
sampai patah kuku main bowling.
*hisyam pun baru first time main.*
blogger-emoticon.blogspot.com

no caption.
no comment. ;P
blogger-emoticon.blogspot.com

pilih bola. pilih. jangan tak pilih.

saya pilih pink!
8kg je. tak larat nak angkat berat-berat. haizz.

blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

  1. jelousnye..
    time lunch pom leyh sempat
    lempar bowling ya..
    huk

    ReplyDelete
  2. orang senyap : bese ouh. sj je nk wat u guys jeles. :P

    ReplyDelete
  3. Gila ar Dart, sepanjang beberapa hari tak tgk blog kamu, banyak plak kamu post entry. Dah datang kerajinan la tu.

    ReplyDelete
  4. grunge: buhsan2. update je lar blog nie. hihi.

    ReplyDelete