Wednesday, June 03, 2009

site visit at times square

aduhai. sakit lah peha hari ini. muscle macam naik kejang pula. bangun pagi pun da macam orang tempang je berjalan ke toilet. apakah yang telah terjadi kepada dart ini? ouh-ouh. do not jump into conclusion yang merepek-repek. bagi saya explain dulu kenapa boleh jadi macam ini. reason dia, penat berjalan di times square semalam. plus pergi lowyat pula. patah balik times square. ha! mana tak tercabut kaki ini. da lar da lama tak berjalan jauh. aduh. aduh. oke stop dart.

mesti pelik kan kenapa budak ini boleh pula pergi times square. bukan ke dia tengah practical. ponteng lah tu. ouh. tidak. tidak. tidak. anda silap. saya ke sana bersama-sama dengan semua rakan-rakan satu practical saya. supervisor pun join sekali tahu. ha! jangan main tuduh-tuduh tahu. hihi.

well, kenapa ke times square beramai-ramai? cuba teka. cepat. saya bagi 5 saat je. oke lambat. kami ke sana sebab ada open source conference. tapi kami tidak lah join conference itu. cuma melawat booth-booth yang ada di situ sahaja. kalau sudah nama nya booth, mesti lah ada macam-macam barang-barang kan? well here it is.


barang-barang yang berjaya dikutip:
pamplet *biasa lah tu kalau pergi booth*
mouse pad
*warna hijau, atas kiri*
CD suse linux enterprise *warna hijau bawah kanan*
beg AEU *warna oren*
sticker-sticker
voucher training red hat rm100

untuk menjeleousekan lagi budak-budak nets yang telah practical di tempat lain selain uitm, saya dengan ini ingin mengepost kan gambar-gambar ketika berada di times square. ha. itu lah korang semua nak sangat pergi practical dekat tempat lain. even kami tidak dapat elaun pun, dapat juga kami berjalan-jalan mencari hiburan. haha. sila jelouse sekarang ye. best ni! ha!

blogger-emoticon.blogspot.com



ha. muka saya agak spastik di situ.
maaf ye kawan-kawan.



bila encik hamid *our supervisor* cakap kami boleh makan apa sahaja pada tea break mereka, terus kami ambil cawan dan minum teh.
hihi. semangat tu!


kebosanan menunggu lift.


saya sangat suka snap picture di escalator.
*kenapa muka saya sebegitu? ouh man!*

blogger-emoticon.blogspot.com


bukti kami di times square.
di ulangi
TIMES SQUARE!

sebelum makan, wajib bergambar dahulu.
cuba lihat french fries di dalam gambar.
ha! gemuk lah kami selepas 2 bulan nanti.
blogger-emoticon.blogspot.com


selepas makan, bergambar lagi.
hihi. tengok syafa. sakan kau gelak!



selepas makan, merayap-rayap.


[click to enlarge]

saya ada kembar!
lalalalalalalalala~~



kemudian kami ke lowyat.
tiba-tiba ada cermin ini.
cantik lah pula.
bergambar lah. apa lagi.


dekat times square ada games. sekarang cuti sekolah. mungkin games itu untuk budak-buak yang sedang bercuti yang datang ke times square bermain.tetapi dia tidak specific kan mainan itu untuk budak-budak. well, memandangkan kami yang sepatutnya bercuti tetapi terpaksa practical, kami meluangkan masa yang ada *what i mean, 1 day off at times square nie lah* bermain snake and ladder. ha! jangan main-main, pemenang pertama sampai 100 ialah syafa oke. teeeetttt~~

ada banyak lagi permainan. saidina dia besar gila. ada karom *macam mana ntah nak eja benda itu*. ada congkak. ha. macam-macam lagi lah. siapa nak main, pergi lah times square. free je!

blogger-emoticon.blogspot.com


8 comments:

  1. time square!!
    suka shopping di sana.sgt byk choice wpun brand ntah pape.

    ReplyDelete
  2. nk tnye: hihi~ i x ske sgt shopping. sumtymes ble ade mud jep. :P

    ReplyDelete
  3. entry yg bgus..
    akhirnye dpt jgk tmpt ne nk kuar jumat ni.

    tp nk g mph..
    kat TS,xde kan??

    ReplyDelete
  4. lionteen : borders ade. mph tataw. sbb bkn jln2 nk tgk kedai pown. cr kedai jam je ari tu. pastu terus merayap d lowyat. pastu blk tS men games tu. :P

    ReplyDelete
  5. Dart, muka anda amat lain dalam gambar. Macam mana anda berjaya menukarkan muka anda ketika di TS yea? Lalalalala. Masih konpius ni. :P

    ReplyDelete
  6. grunge : dart = personaliti berubah = muka berubah = gaya berubah = me! :P

    ReplyDelete
  7. time square!
    look fun guys!
    wish can tag-along (if don't mind :D )

    makanan p0n sedap..
    hmmm
    :)

    Best Regards,
    Iszaham

    ReplyDelete
  8. iszaham : cmne ntuh nk bwk g ts. sbb da lepas da. huhu~ :P

    ReplyDelete