Wednesday, June 24, 2009

i cut my hair punk

hari ini saya pergi potong rambut. nak wat fringe. it's been a week tahan nafsu nak pergi potong rambut. and fikirkan. patut ke, x patut. makanya. selepas practical petang tadi. me and my friend went to the saloon yang penuh dengan "kakak-kakak" yang hot gila. lagi hot dari i gitu. ouch!

hihi. but oke lah. "she" knows what to do with my hair yang sudah beberapa bulan tidak ke salon. mula-mula cuci rambut. and then baru cut. ha. masa nak cut and blow tu, perasaan nya seperti i ni diva yang nak buat show concert yang besar and havoc gila. mana tak nya. sekali dua orang blow kan rambut i. tak ke rasa macam orang yang penting, yang sudah terlewat for an occasion? ouh oke fine. cakap banyak pun tak guna. here are some of the pictures oke.


before the washing step.
rambut masih penyek di atas kepala.
dan juga masih panjang. ;)



after the wash.
masih basah. masih panjang.



ha ambil kau! sekali dua orang kau nak sapu.
hebat dart! ;P
*suddenly, ada fringe*



so here is the result.
pendek sikit dari rambut before this.
juga sudah ada fringe.
*ouh btw, can you see? semakin bermaya gitu. ;P*

8 comments:

  1. nice cutting...

    ehhh...

    nnt i nk suruh orang tu potong rambut i jadi panjang boleh x ?

    ReplyDelete
  2. keiroro : tu bkn potong. tu tmbh ambut. :P

    ReplyDelete
  3. nesa pun mau potong rambut gak tp after birthday taqi haha

    ReplyDelete
  4. fayi : hihi. potong pendek cm akak gak arr. kompem taqi teruja. :P

    ReplyDelete
  5. ala rambut skrg ni dh sedia ada mcm akak lah hihi tp pnjg sikit je lg hee

    ReplyDelete
  6. fayi : cut a lil shorter lar. akak nye nie da pjg. cuz nk simpan pjg blk. :P

    ReplyDelete
  7. eyh
    ko wat katne ni?
    cambest je
    huhu~

    ReplyDelete
  8. dna : dekat sblh nasi lemak cinta syg. kt pusat komersial.

    ReplyDelete