Sunday, July 12, 2009

ayah ku tersayang, maafkan lah aku jika aku masih menangis

lagu ini best betul. clip video nya sangat lah comel. silalah pergi tengok dekat youtube. sebab i malas nak upload, sebab sangat lah lambat. buat lembap mr dunhill sahaja. *kesian mr dunhill*

they were all so sweet. siap ada suara serak-serak basah. alorh. so cute. macam budak baru matang gitu. thay made me wanna have kids pula. wargh! cepat. siapa nak kahwin dengan i? i nak buat band tuk anak-anak i. macam ahmad dhani buat tuk anak-anak dia ini. hue. seriously, nanti i nak bagi my kids a studio untuk train macam ni. haha! *oke. stop dart. that was way off the limit :P*

so below is the lirik. oke. oke. i know. mesti you guys malas nak tengok dalam you tube, jadi i upload juga lar. bagi lah kesenangan sedikit dekat you guys. haizz~


The Lucky Laki - Bukan Superman

Reff:
Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Ayahku selalu berkata padaku
Laki-laki tak boleh nangis
Harus selalu kuat harus selalu tangguh
Harus bisa jadi tahan banting

Tapi ternyata sakitnya cinta
Buat aku menangis

Back to Reff:

Ayahku selalu memarahi aku
Jika jatuh air mataku
Kata ayah selalu air mata itu
Adalah tanda kelemahan
Tapi ternyata air mataku
Ternyata jatuh juga

Ayahku tersayang
Maafkanlah aku
Jika aku masih menangis

Masih belum bisa
Menjadi seperti
Apa yang ayah selalu mau

Kita berjanji
Tuk tidak lagi
Menangis kerna cinta

Back to Reff 3x


No comments:

Post a Comment