Friday, July 10, 2009

decorations of 300 pieces of cupcakes with umi

wargh!

leteyh nye~

semalam i tidur jam 0330 pagi. wondering what am i doing staying up late. urgh.

hari ini pula busy betul dengan kerja-kerja rumah. haizz~ ouh. talking about last night. i kind of busy menolong umi mengacarakan rancangan deco bersama umi. *oke shadap. itu tipu*

sebenarnya semalam sibuk tolong umi deco cupcakes yang kawan dia tempah. kalau tempah 10 biji tak pe lah nak tidur awal. ini sampai 300 biji. tak nak banyak pula lah cupcakes tu. haizz~

letih betul. letak manik-manik dekat topping itu bukan sikit. sebiji i letak 5 butir manik.kalau 300? hurm. 300 x 5 = 1500. ambil kau. 1500 biji manik yang i gunakan nak letak atas cupcakes itu sahaja.

my work letak manik-manik and tampal bunga itu. kerja umi, uli gumpaste and letak atas cupcakes for toppings. huhu. start dari 2230 sampai 0330. letih-letih.




please note : i was wondering, if i tak kerja lah kan bila dah grad nanti, i nak buat cupcakes and cakes macam umi. boleh untung tak agak-agak nya ya? huhu~

9 comments:

  1. wow~!
    sangat chantek..
    ni mcm tuk keduri kawen je..
    huhu

    ReplyDelete
  2. bobby : yah2. tuk knduri kawen. dun worry. ur brthday i bg yg lucah aritu. haha!

    ReplyDelete
  3. Wah, dart, adakah itu untuk kahwin kamu?

    ReplyDelete
  4. grunge: it wasn't for me of course. org punye. die tmpah dkt umi.

    ReplyDelete
  5. cantek la cupcake tue.. boleh bukak bakery la kamu.. best2.

    ReplyDelete
  6. org senyap : hihi. umi tanak bukak bakery. die nk wat smbilan je pown~

    fayi : huhu. nnt nk kawen e tunang ke. boleh lar tempah. :P

    ReplyDelete
  7. akuadalahaku : haha. nk lar tu. huhu~

    ReplyDelete