Monday, July 27, 2009

ini serious, dart sudah ada boyfriend

ever since i suka tukar-tukar status dekat skype juga YM, ramai juga orang tanya, "dart, kau sudah ada boyfriend ke?" or "dart, are you in love?". ceh. ada ke patut tanya soalan-soalan macam itu. hurm.

oke. oke. entry kali ini, i would like to made a confession of a teenage drama queen. *eceh, saja je suka-suka nak letak nama tajuk lagu lindsay lohan. =P * makanya dengan itu, saya ingin mengisytiharharkan bahawasanya, esok puasa! haha! joke! joke! *jangan marah semua. tulis entry serious pun tak seronok juga.*

oke lah. ini serious. ever since i sudah single, i memang suka flirting around with my friends. so, salah ke apa i buat? tak salah kan? bukan i flirt dengan boyfriend orang pun. if dia itu boyfriend orang pun, i will make sure awek dia tak tahu. *haha! kejam. kejam.* bukan apa, nanti gaduh, satu masalah pula datang. betul kan? i juga yang susah nanti nak kena cakap dekat girlfriend dia, "i'm sorry, i don't have any relationship witf your boyfriend. we were just friends." *macam ayat artis tak bunyinya?*

blogger-emoticon.blogspot.com

so, it's up to me, nak main tukar-tukar status ke tak, kalau you guys tak nak baca, tak payah pergi rajin-rajin buka YM punya window tu and search for my ID dalam YM itu. tak pun, bile tengok list nama tu, skip out my ID. kan senang tu. haizz. oke lah guys. i tell you this, silalah anda jangan YM kepada i seperti "kau kenapa tak YM je, kenapa mesti main tukar-tukar status?" oke. let me tell you guys, if i main YM, i nak pergi toilet pun tak menyempat kalau conversation itu sangat intersting. see? thats the reason why i suka letak dekat status. sila jangan tanya soalan yang pelik-pelik lagi ye kawan-kawan. hihi.

blogger-emoticon.blogspot.com

oke. so, about the question yang my friends keep on asking; "dart, kau sudah ada boyfriend ke?" or "dart, are you in love?" hurm. let say, if you guys ada ternampak i pergi dating ke, or i tengok movie dengan someone ke, or pergi berjalan-jalan berpegangan tangan di tasik shah alam ke, the answer is; maybe i do have a boyfriend. but, what if, the guy yang i keluar dating juga the guy yang i pergi tengok movie and yang pergi ke tasik shah alam itu adalah lelaki yang berlainan? does that means, i ada boyfriend? hue. jawab. jawab. hoho.

blogger-emoticon.blogspot.com

sudah. sudah. malas nak cakap banyak. renung-renung kan, dan selamat berfikir. by the way, i ada satu teka-teki. siapa boleh teka, tangan siapakah di bawah ini. hihi. good luck! *this is for fun oke.*

8 comments:

  1. Wakakaka. Dart buat gempak. Kedua-dua gambar tangan adalah tangan sendiri. Lalalalala. Beli cincin sepasang, pastu pakai dan pegang tangan sendiri. Lalalalala.

    Kalau berani, buat lar gambar dua tangan kanan or dua tangan kiri.

    Apa-apahal pun, gelak guling-guling sampai kuar air mata ar Dart baca tajuk entry. Adeh, tak bleh blah betul Dart.

    ReplyDelete
  2. dart ckp die xdiclare lg tp masing2 da ngaku suke same suke..(ecece dart wat malu2 lak=p )
    die ckp dak tu senior die.. die suke kt dak tu..

    n bgos la ku stuju lg pon budak tu cm matured..
    xmo da tgk dart asyk nanges2..
    abeh hingus meleleh dala xreti nk lap sndwi..
    kn dart kn ish btol la...

    kalu stakat hingus meleleh2 sje xpe..
    ini dipalitkan nye kt ak..
    dah2 da serik da...

    ololololooo...
    nk nanges lg a tu kn kn...
    da2 jgn nanges.. lap aye mate tu..(ayt lame)

    ok skg dart suda hepi..
    sape2 pon jgn kasi ini budak nanges lg ye..
    nnti kena palit ngn hingus die bwu tau kn dart kn kn kn....

    so jge la ati die elok2 jgn bg kt die ati die tu.. coz die nie suke mkn ati sndwi...

    n last thing nk tanye...
    dart da ade bf ke?? r u in love???

    gaaaaa~ =P

    ReplyDelete
  3. ayu: ouh akak mmg suke merepek2 lor yang. bkn slalu. :P

    grunge: huk? tgn kanan dua2? or tgn kiri dua2? mcm susah je nk wat. haha. tape. nnt jumpe grunge pinjam tgn grunge, pastu snap. bole?

    hikhik. bru baca tajuk entri. da call da. org baca lar bg abeh dulu. itu sume adalah gimik je. ceh.

    gelak guling2? oke. bru ade perasaan ye baca my post? slama nie kate lg dart tulis berita. ceh. kang esok lusa, nk wat berita lar plak. haha.

    criestz: wahai incik ihsan, knp ihsan cte kt cnie lor ape dart wat. u shudn't do that. malu lor. abeh sume prg taw. kantoi jep dart kuat nanges. adeh2. btw, mne de dart palit ingus kt ihsan. kecik ati. fine. tanak stori mori da pasni. :P ihsan melampau~ *da lama x guna ayat nie. hikhik*

    the last question u asked; da kate da, jgn lor tnya, da bg explaination da atas tu yang. nie baca ke x entri nie? penat je type pjg2 tu. :P

    ReplyDelete
  4. criestztodart:
    sbb bce la saje tanye lg kasi kamo tensen..
    olololo.. sje mau kasi dart malu nnti merah pipi dart.. comey je kn kn... oo da palit hingus tamo ngaku ye =P alala sje je gurau sume owg tau dart xde nye nk patit hingus kt owg cume adela 2 3 roll tisu tandas tu dart gune skali nanges =P....

    eeiii jgn la kecik ati.. melampau la dart nie*wink* =p

    ala y dart nanges tu time 1taon 2bulan 3ari.. time tu dart dart konon2 nk blaja bejln tp jtoh trduduk(gedebuk) pastu nanges.. btoll.. mama dart y cite kt ihsan ritu.. pecaye kn kn.. pecaye laa =P

    ReplyDelete
  5. criestz: eh2. mne ade dart nanges guna tisu. org nanges pake kain tuala terus lap air mata n ingus. *adeh2 kantoi* senang. nnt bsh je. bole reuse blk. save the environment lor. :P

    mne de 1taon 2 bln 3 ari. umi kate dart blaja jln 11 bln lar. ha. tipo lg. =P kantoi ihsan kuat tipo nie.

    ReplyDelete
  6. aku nak teka la..hehe..satu tgn ko..satu tgn gf ko yg name wani 2..huhu~

    ReplyDelete
  7. dna: ngee~ suke ko meneka2. ouh tidak2. bkn tgn gf aku. huhu. teettt! tolak markah. :P

    ReplyDelete