Thursday, July 02, 2009

final countdown

countdown : 2 days to go

two days more to go for finishing my practical. well, having lots *lots i mean lots and lots* of funny, happiest moment in my life. hihi. such as, transformasi dua jejaka pujaan melaya *i puji you both oke. thank to me please.* that is hisyam and fizi! haha. *sudah lah.* yang pasti transformasi hisyam bakal menggegarkan sejarah CS225 menjadi seorang jejaka idaman melaya. *wah kau! please dart, stop*

dah. dah. tak nak cakap banyak. tengok je picture kali ini. letih snap ni.

before.

i told you.
macam budak sekolah.
gatal-gatal pergi basuh kenapa.
sudah oke amoi itu buat.

before.
*you need to fix those smile hisyam*

after.
*mesti snap picture dengan jejaka idaman melaya ni*
blogger-emoticon.blogspot.com

gambar ini lebih stylo. tapi blur. cheyt!

well, basically, fizi had cut his hair off. *it won't looks like school's student if you biar je macam amoi tu buat* and hisyam is using wax on his hair. sampai kan man *housemate dia* terdiam kut tengok hisyam. ha! see how much hisyam had been transformed after 2 months being with us?

he started to tell jokes. much better in communication skills *even kau selalu tipu aku kan.* knows how to lie to me with style *macam tajuk lagu je?* knows how to get angry with people. laugh at jokes. learned to play bowling *even ko-ku untuk sem last yang dia kena ambil pun dia isi tenpin bowling (applause)* put wax on his hair. started to play mafia wars and facebook. etc. etc. too many things to listed here. :)

please note : i was wondering what if it's me that being transformed? what am i going to be? hurm..

blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

  1. joe : hikhik~ taw xpe incik joe.

    ReplyDelete
  2. pewittt...seyes terbaek r..
    hehe...
    nnt sem dpn suh icam wat rmbut cam2..
    4 sure cik tut tut akan memandang xbekedip2...
    hehe..

    ReplyDelete
  3. capa : ko tulis je nama cik tie-zack tu. aku ase die tidak membaca.i'm positive. haha.

    ReplyDelete