Monday, July 13, 2009

i had a very unpleasant feeling about this


current mood : sad.
current condition : crying.

sangat lah tiada mood. i'd been crying for an hour. just because my necklace terputus adik tarik. haizz. nak marah pun tak boleh. dia tak ada niat pun buat macam itu. i knew that. *even though he laughed at me masa i terdiam tengok benda tu terputus.* boleh dia sentap dari leher i. haizz. i sangat sayang that necklace. i tak pernah lah nak sahaja-sahaja pergi buka necklace tu. neclace tu cuma akan terbuka if tersangkut dekat baju masa nak mandi.

the locket was been given by someone. di tempah especially for me dari bali. bentuk love lagi. it was for my 19th birthday present. tapi dah terputus ni. macam mana lah nak pakai locket tu. yah, boleh beli yang lain. but there's a problem about that. i tak boleh pakai either besi, or silver. i'm allergi to those kind of things. kalau nak pakai juga, siap sedialah duit untuk berjumpa doktor.


you guys can see how unique the locket that someone gave to me.

and yes, i ada banyak lagi necklace yang lain. yang orang bagi banyak. tapi itu lah. i want something light. tak rasa macam berat bila nak pakai. sementara tunggu wanie datang this weekend. i pakai necklace yang wanie bagi for me. *this necklace dia beli masa dia pergi penang.*



this is the necklace yang i pakai. i suka. sebab warna purple. tapi satu tak minat. pendek sangat tali dia. tak syok lah pakai. hue. anyway, nak buat macam mana. cincin sudah patah, necklace putus. haizz. terima sahaja dengan redha dart~

please note : after an hour crying. and sudah bertenang, there's something happen to me that night. the love is in the air again guys. hue~

blogger-emoticon.blogspot.com

3 comments:

  1. Hmmmm. Necklace dengan cincin musti orang yang sama kasi. Love is in the air ke Dart? Hmmmmm, masih konpius dengan Dart ni.

    ReplyDelete
  2. joe : kne ke ngn entry baru? urgh~ hikhik~ :P

    grunge : nope. cincin n rantai org yg berlainan bg. huhu. ade smthg happen. tp tanak bgtaw lg. :P

    ReplyDelete