Monday, July 20, 2009

karaoke and movie with the one i love

hello my dearest reader. it's been a while tidak update blog ini. *eceh. baru 2 hari tak update.* well, my weekend was superb! nak cerita pasal weekend sahaja for this entri. so, i had told you guys before yang my lovely girlfriend, nor alwani binti omar came to my house for spending time of her weekend with me. huhu. sangat letih oke lepak dengan dia.

kiss

malam yang dia sampai itu adalah dalam jam 0300, pagi sabtu. can you imagine, i tak boleh terlelap pun sebab nak kena call dia every hour untuk tanya, "awak sudah sampai dekat mana?" just because dia tiada kredit sebab terlupa nak topup. *it's oke though.* huhu~ then, i picked her up at section 17, bus station, shah alam with my sister, nana. sampai sahaja di rumah, kami tak boleh tidur, asyik borak sahaja. sampai pukul 5.30 pagi. see how excited i am to see her. *tidur pukul 5.30 pun sebab terlelap. tak sengaja. mungkin dua-dua sudah penat berborak kut.*

the plan is, the next day which is saturday, nak keluar jam 1130. end up keluar jam 1230 sebab jam 1100 baru terjaga dari tidur. sangat lawak bila semua orang kelam kabut bangun untuk mandi. haha! plus, the mr 'him' itu pun sudah called tanya sudah bangun or belum. *ouh sorry oke encik.* so, kami keluar jam 1230, pick him up, pick nana's friend sekali dekat UiTM. *encik khai masuk kereta dengan wangian yang menusuk ke lubang hidung. mungkin dia mandi dengan minyak wangi sebotol* then off to sunway piramid. hue.

the planning is, karaoke juga movie. tetapi sedikit terlambat, but still, stick to the plan. pusing-pusing cari tempat karaoke, then after a while, baru terjumpa. kinda oke lah tempat dia. macam elegent *eh, how to spell this uh? never mind.* sekali bila dart and wanie dah dapat microphone, semua lagu pun nak menyanyi. kalau boleh, apa sahaja lagu yang kami tahu, semua kami select. haha! siap berduet itu yang tak tahan. aduyai. mr 'him' sudah tergelak tengok kami. *syush! teruk betul gelakkan orang.* well, as long as kami happy, thats should be enough. *kan wanie?* heee~

picture dalam karaoke
victoire

after karaoke, menyerang TGV pula. lucky for us, kami sudah booking. *again, terima kasih encik 'him' kerana booking ticket for us.* well, untuk harry potter kali ini, i'm a lil' bit dissapointed because terlalu banyak romance than action. so, quiet boring there. but, overall, i nak bagi A sahaja. tak boleh bagi A+. because that is too much. ouh. ouh. sangat kelakar bila wanie yang belum baca buku nya itu, terkejut everytime i gave her a clue for what's happen next. such as, "there's something under the water." but i didn't stated what is the something to her. so cute when she waits patiently, and then bila the thing keluar, dia terkejut. haha! *oke, enough dart, kasihan wanie.*

clapclap

habis tengok movie, kami balik shah alam and makan. and bila sudah malam, ingat mahu tidur awal, but end up kami tidur jam 0300 sebab berborak punya pasal. sehingga wanie cakap; "kita ini kalau sudah berjumpa, sehari lepak dekat meja dan berborak pun boleh. ada sahaja benda yang nak diceritakan." haha! you're right my dear.
lol

here she is. and me. =)
blogger-emoticon.blogspot.com

No comments:

Post a Comment