Tuesday, July 07, 2009

last meeting for two months of struggle

it's been a long time i haven't been writing in this blog. sudah bersawang mungkin blog ini. tidak mengapa. i had saved some stories to shared with you guys. hihi. well, first of all. let say i had been thankful that i had done my internship programme.

fuh~ seriously, i am so relief to say that it had finished! yes! yes! yes! hihi. letih tahu practical ini. lagi-lagi bila nak habis itu, terasa keserabutan otak memikirkan firewall yang nak di setup di dalam server itu.
blogger-emoticon.blogspot.com
ouh. server. there's a story behind this firewall and the server. huhu. well, last day itu, i nak install that firewall in amin's server which is mysql. tiba-tiba. server itu tak boleh nak access masuk. ouh man! rasa macam nak menangis. dengan muka amin yang tiba-tiba berkerut macam nak marah. huhu. *actually i dah menangis lah. air mata dah bergenang*

aduyai. godek punya godek. last-last, kami commented i command. then dah boleh masuk. fuh~ selamat. then biar saja lah. that evening, ada meeting. so dapat lah this penghargaan. hihi. plus, ada makan-makan. pictures.. hurm. let see. i only had some of them. yang lain, tak ada lah pula. huhu~

tak mengapa lah. halal sahaja gambar-gambar yang lain itu oke?

meeting bermula dengan encik hamid memberikan briefing.

barisan-barisan pelajar practical dan juga bos (rafhan) yang khusyuk mendengar.

pusing dekat kami je. ceh! sibuk posing camera~

sampul ini ingat kan berisi duit.
manalah tahu, kot lah kan nak bagi rm10 ke.
cukup lah tu. rupa-rupa nya, surat sahaja.

nasib baik dia bagi dengan patung yang comel ini.

dah dapat surat, bergambar lagi. ;P

ahli-ahli practical yang sibuk posing for the last day in PK. huhu. ;)

4 comments: