Sunday, July 12, 2009

looking foward to see her

today i nak cerita pasal harry potter. well, everybody knows harry potter right? who doesn't? the most handsome boy that entered hogwarts; the school of witches and wizards. *but i like ron even more, sebab semua orang dah suka harry. *

well, i really love harry potter. sampai i sanggup baca buku dia dari 1st book untill the latest that is the 7th one. *nak tahu ending dia tak? oke. tak nak cerita. :P* tak cukup itu pula, i baca pula buku dia yang bahasa malaysia punya. *but end up baca separuh jalan, sebab jadi tak paham dengan bahasa inggeris yang di melayu kan.* but in my family, i seorang je yang dah habis baca tujuh buku harry potter. orang lain belum habis lagi. mungkin tidak banyak masa untuk membaca. yah. that's me, ada masa ke, tak ada ke, jangan di stop kan. nanti terus tiada mood nak membaca. *well, truth is, i hate novels. once i dah baca, jangan di tegur.*

and plus all those movies yang keluar mesti tengok dekat wayang with my family. siap cepat-cepat pergi booked tiket. and tengok beramai-ramai. tidak kira waktu cuti or tidak. well, memang nampak macam sangat addicted dengan harry potter. tapi bukan i seorang sahaja yang macam ini. all of my family members pun sama. and if ada cerita harry potter keluar dekat HBO pun kami duduk beramai-ramai tengok cerita itu. even though ada DVD di dalam bilik on my desk. *haha. terkantoi di situ.*

ouh. i just can't wait to watch this upcoming movie. harry potter and the half blood prince. even i dah tahu cerita nya, i hope it doesn't spoiled my excitement for this movie macam movie yang before this. *harry potter and the order of phoenix lebih banyak bercakap dari action.* i tak nak cerita macam mana cerita nya dari buku. pergi and baca sendiri. *it wouldn't be fun if i story it to you guys. :P *

i'm going to watch this upcoming movie dengan my lovely girlfriend nor alwani binti omar *anda di benarkan menyepak i sekarang* plus with him also. siapa him? itu rahsia. ouh yeah. bercakap pasal my gf, she's coming to town this weekend. *see, i dah ubah topic.* so she'll be staying at my house for the whole weekend. sangat lah rindukan dia oke. *again, boleh tampar i sekarang.*

huhu~ some plans for this whole weekend.
thursday - going to make a cake for abang ejat.
friday - wanie will be coming.
saturday - celebrating abang ejat's birthday - harry potter - karoke - bowling. *if sempat*
sunday - wanie will gone back to arau. ;(

9 comments:

  1. Salam, Dart, maaf lama tak singgah komen. How are you? Nak join tgk Harry Porter boleh? Lalalala.

    ReplyDelete
  2. salam grunge. im fine je. huhu~ da tempah tuk 3 org lar dear. sowie. :P

    ReplyDelete
  3. hensem ke??
    cam nerd je..
    dart ske kanak2 nerd ye =P

    ReplyDelete
  4. hoho..
    menarik harry potter..
    mcm terbace 'plus wit him'..
    wawawa..
    adekah makcik kiter da ade bf..??
    lalala~
    btw huv fun~ =P

    ReplyDelete
  5. ihsan : mne de. kn da kate, suke ron lebeyh. haizz~

    bobby : kalo him tu mesti bf ke? kalo abg ke, adik ke, ayah ke, pakcik ke, x bole?

    ReplyDelete
  6. adeh...
    yela..
    tny je kot..
    huhu..
    garang nyer la cik dart ni..
    =P

    ReplyDelete
  7. nana pown will back to arau. nana pown will come to slangor. tapi mana nama nana?????

    ReplyDelete
  8. nana : ceh. nk jugak ke nama ko? oke2. aku buh nama ko special entry nnt. urgh! aritu kate tanak blk. mne nk letak nama ko. duh~

    ReplyDelete