Tuesday, July 21, 2009

off to ampang with love

hari ahad wanie sudah nak balik. bas dia hari isnin. since i cant sent her to pudu, i need to sent her to nanat's house. because they all balik sekali. wargh! sangat sedih~
cry
before hantar wanie balik, we all nak buat surprise dekat abang ejat. huhu. ini lah dia ayahnda kami ketika di Arau. the one and only person yang akan backup i if wanie bising-bising i bawa motorsikal laju-laju. haha. rock betul. dengan ada nya wanie di sini, it would be his upcoming birthday present lah. so kami plan. konon nya, i ada masalah dengan coursemate. then nak jumpa dia. i pick up his girlfriend, kak na at her house, then off to my house and made a plan. masa nak jumpa abang, dia pelik. he saw someone in my car. then dia pergi dekat kereta, ambil kau, terkejut dia. haha!

then we gave him some cuppies that we decorate by our own. huhu. lepas itu, wanie belanja KFC. urgh. even though i tak makan KFC, i paksa lah juga makan. sebab tak sedap hati pula nak makan asing-asing dengan they all. since akak and abang really love KFC more than McD. nanti kecil pula hati they all i makan lain dari they all. so, nak tak nak, sumbatkan juga lah.

ouh. we were waiting for nanat to pick us up and bawa pergi ke rumah dia di ampang. ye lah, nak hantar wanie kan. plus, nak kenal dengan rumah nanat sekali. nanti raya ke, boleh lah nak datang beraya. after nanat datang je, we all pergi duduk dekat mamak. mahu borak-borak. habis semua cerita keluar. and mr 'him', he's laughing tak ingat arr. sampai kena perli dengan nanat; "asyik gelak je ko ni, kenapa tak gemuk ye?" haha! dia memeng besar macam itu je. dah tak besar lagi dah nanat.

dalam jam 2000, kami gerak lah ke rumah nanat. fuh~ jauh juga rumah dia. ampang kan. dengan jam lagi. tapi bila nak balik, dekat pula. huhu. tak apa lah. mr 'him' teman, kalau dia tak teman, mahu menangis dah nak balik rumah sebab dah lah driving seorang diri, malam-malam buta pula tu. huhu. takut~~ *gedik betul nak orang teman kan.*

blogger-emoticon.blogspot.com

well, wanie will be off to Arau on monday, 1730pm. dia dah hantar text yang dia nak gerak naik bas. and dalam jam 0030 tadi, dia text cakap dia sudah sampai alor star. cepat betul pak cik bas itu bawak bas ye. sekejap je dah nak sampai Arau. huhu. sudah kerinduan pada dia. hukhuk. never mind. sooner or later, i'm gonna off to Arau juga. huhu. tunggu ye wanie. awak dah janji nak belanja saya ngn mr 'him' makan di kuala perlis oke. fuh~ JPA cepat lah masuk, nak suruh wanie belanja seafood. haha!


wanie . kak na . dart .

wanie . abang . dart .

like sister. like brother.
yes. dua-dua sudah berjahit di kepala. haha!
kantoi je dart pernah merempit dulu.
*lain kali cerita pasal parut itu.*
blogger-emoticon.blogspot.com

3 comments:

  1. slalu ke ampang point men bowling

    ReplyDelete
  2. Owh, Mr Him yea Dart. Siapakah jejaka misteri itu. Lalalalala. :P Semoga bahagia. Macam bau nasi minyak plak dah. Wakakakaka. Mr Him, jaga Dart ni elok-elok tau. :P

    ReplyDelete
  3. joe : x pnah plak smpai ke situ. nnt nk try lar. :P

    grunge : eh2. ape plak. tulis mr Him je pown. bkn spe2. cecece. grunge yg kawen dulu kowt. huhu~

    ReplyDelete