Thursday, July 09, 2009

a story of a guy aged 44

how would you guys feel when you see, a guy about 44 years old, chatting with his son of 11 years old through facebook? it was so cute. betul tak? betul kan? kan? kan?

well, tadi tengah hari, i tengah belek-belek facebook adik. *advance adik main facebook at the age of 11* tiba-tiba baba IM through facebook. terkejut i. siap adik boleh main reply-reply lagi. whatthe?

so cute. nasib baik i dah snap picture. ha. ada bukti lagi you main chat-chat ni. jangan main-main. my dad maybe dengar macam tua. *well, umur 44, ada anak paling tua pun 24.* ha! still jiwa muda tau you! chat dengan adik through facebook lagi.



oke lah. oke lah. acceptional lah. baba dekat london. kami dekat shah alam. no wonder dia chat dengan adik. tapi why adik? why not me? hukhuk~ kecil hati dengan baba. wargh!!! *sebenarnya, baba tak ada my facebook. haha!*

bercakap pasal jiwa muda. i remember when i went to arau with baba to see nana, baba pergi salon dekat alor star to cut his hair. apa entah yang baba mimpi kan, tiba-tiba nak potong rambut dekat salon.

oke. honestly, dia tidak pernah cut his hair at the salon. selalu nya, pergi ke mamak sahaja~ so i snap some pictures of him, before, during, and after. duh~~

first salon pergi dekat city plaza. duh~ that guy yang cut his hair macam potong rumput. main cantas sahaja. end up, baba tak puas hati. dia nampak rambut dia macam tinggi rendah tak sama panjang. plus! siap macam nampak nak botak dekat tengah tu orang tu gunting. tak patut. tak patut.


sekarang boleh lah senyum.
kejap lagi menangis lah.

sekarang dah nampak macam muka kesedihan.

muka yang agak tidak puas hati sudah terpancar!

habis tak handsome bapak aku. cis! tapi tak apa, then kami ke salon yang kedua. *this is because baba asyik bising about his hair yang sudah cacat itu.* ha. this salon, smart sikit cara potong dia. nampak pro lah sikit dari yang first tu. duh~ never mind lah. asal puas hati pun cukup oke dah lah.

salon yang kedua.
expectation mesti tinggi.

aduyai. hair designer tu handsome lah pulak. muka kanak-kanak. dah lah dia potong pun oke je. nak jugak cut rambut! nak! nak! *shadap lah dart~ ;P*

muka wajib ada. empunya blog. nanti kalau tak ada, man bising pula. katanya, gambar orang lain lebih banyak dari empunya blog. haha! *ini muka spastik yang bosan dah menunggu*

please note : i was wondering if baba main mafia wars dekat facebook dengan adik. haha!





2 comments:

  1. peh uncle ada facebook hebat weh

    ReplyDelete
  2. fayi : sgt hebat. pergi lar search nama die.

    ReplyDelete