Friday, July 24, 2009

swine flu ke, mid term?

wargh! again, sudah lama i tak update blog. oke. oke. i tahu, my blog ini sudah bersawang. haizz. what can i do. terlalu banyak kerja sehingga saya rasa sangat lah letih dan boleh pengsan pada bila-bila masa. *poyo je oke*

ouh, bercakap pasal kerja. lately, ramai gila student UiTM dihatiku kampus cawangan keep on commented me on facebook and also IM me through YM to tell me that, their campus had been closed for 10 days!

oke. ini adalah suatu cerita yang begitu hangat. tapi sumpah tidak syok langsung untuk i. i tell you what. campus melaka, perak, penang, semua tutup gara-gara babi punya pasal. *oppsss. did i just said that words?*

blogger-emoticon.blogspot.com

why tak boleh sebut babi? it's only an animal's name. oke lar. sebut pig boleh? urgh? tak boleh? oke! oke! tak sebut perkataan itu dah! sebut H1N1 lah. ceh. oke. lets get back to the story.

pika18

why? why? uitm melaka, lepas itu perak, lepas itu penang yang dapat cuti gara-gara H1N1 itu. *see? i'm not using those B words.* kenapa mesti skip UiTM shah alam. plus! hari ini, i dengar cerita dungun pula yang tutup for 10 days.

pika16

and tengah hari tadi sedang i enak dibuai mimpi *i'm just making this story, tidur setengah jam tak sempat nak mimpi*, in all of a sudden, nana called; "akak, ko tak payah post my books. aku balik ahad nie, babi punya pasal" *sorry. sorry. bad words*

pika17

whatthe? urgh! shah alam? why perlis dapat cuti? why? shah alam is the main campus. lagi terdedah pada virusi itu. sebab banyak gila foreigner yang study dekat sini. oke lah. enough of cerita tak puas hati ini, sampai esok pun tak habis - habis.

blogger-emoticon.blogspot.com

in the evening, i got a news from someone. *which i won't sell out his named.* "babe, UiTM tutup seminggu until 2nd of August" hahahahaha! i like this news. ouh i'm loving it. i like it you know. huhu~

blogger-emoticon.blogspot.com

ini baru lah nama nya fair and square. campus cawangan cuti, main pun kenalah cuti. ha~ mesti you guys kata, alarh, best sangat ke cuti. haizz. what can i say? all those works i had, i rasa macam i need a vacation to rest my head.

blogger-emoticon.blogspot.com

baru berapa minggu i masuk study, kerja yang banyak buat i rasa macam mahu pengsan sahaja. get me? and now, i dah dapat cuti seminggu, i will focus on my final year project proposal. mahu cari title. *see, too many works yang ada dekat uitm lecturer bagi, umi bagi dekat rumah, itu pun tak dapat nak fikirkan tajuk untuk final year project. elstupido punya dart*

blogger-emoticon.blogspot.com

whom ever wanna give me ideas what can i do for my final year project under the title of wireless, i would treat him KFC as a reward. *even though i hate KFC, tapi i akan cuba juga belanja anda. heee*

blogger-emoticon.blogspot.com

to those yang berlagak dengan i cakap; "dart. uitm kami cuti." etc.etc.etc. itu, please noted that, uitm dart pun cuti larh! :P in all of a sudden, semua status ym di bawah group UiTM ARAUstralia dihatiku dan juga UiTM sux alam dihatiku bertulis, "hols again" , "yeay! cuti H1N1" , "confirm cuti 27/7 -2/8" , "cutiiii" , "yeay2, cuti, mo balik ^_^" and paling tak boleh blah, "WTF lah cuti, aku nak masuk kelas!" *sangat obvious dia ini poyo*

blogger-emoticon.blogspot.com

please note: that virus sangat bahaya sehingga menyebabkan seluruh campus uitm cuti. sila pakai topeng ketika keluar dari rumah untuk mengelakkan dari diri anda dijangkiti penyakit itu. sekian, terima kasih.

please note lagi: cuti ini diisytiharkan sebagai cuti mid term sebab banyak kampus cawangan cuti sebab virus itu.

zzz

6 comments:

  1. Wah, bestnya UITM cuti. Lalalalala. :P Japs, macam kenal jer yang tidak mahu jual nama tu dart. :P

    ReplyDelete
  2. dart.. ku cuti juge.. seploh ari..
    jom jln2 smpai ke gunung jerai..
    ovrnite sne la ape lg..
    bohsan nie =P
    nk ikot jom tp bwk mknan sndwi ok !! =P

    ReplyDelete
  3. grunge : cpt btol knal sape org tu ye? haha!

    joe: ur sis uitm juge?

    ihsan : ceh. ade ke patot ajak smpai g gunng jerai. jln nk jauh. org nek lar kete. :P

    ReplyDelete
  4. ala kate nk jln2..
    neley naek keta..
    apela dart nie...kn dart kn

    ReplyDelete
  5. ihsan : alorh. x kn nk jln2. penat lar. :P

    ReplyDelete