Saturday, July 11, 2009

where can i get a loan?

ada tak sesiapa yang nak bagi i rm1350? hihi. oke lah, tak bagi, tapi i nak wat loan. haha! boleh ke macam itu? rm1350 bukan sedikit dart, banyak tu. jangan nak minta lebih-lebih lah. urgh. oke.

i'll tell you why i nak rm1350. huhu~ this is because, i nak sangat-sangat handphone ini.
nokia 5730

ha. kalau ada siapa-siapa yang murah hati nak bagi handphone ini dekat i, ya Allah, bahagianya hidup. i'll took a good care of this handphone i promise. betul, tak tipu. *macam nak tipu je kan?* oke lah. oke lah. maybe tiada orang nak bagi, i nak mintak dekat baba lah macam itu; "baba, please. please. i want this handphone. boleh tak, belikan untuk saya? " i know for sure apa jawapan baba; "urgh, tak best lah handphone ini. " oke teeetttt!

stop lah. i know, if nak, kumpul duit sendiri. tak apa lah dart, tunggu handphone itu murah sedikit. nanti baru beli. besides, nokia cepat turun harga. sabar dart, sabar, sabar. nanti akan dapat juga mencapai impian menggunakan handphone ini. boleh ajak wanie sekali pakai. baru romantik. urgh~ *see how i'm trying to be more patient here? ;( *

please note : untuk incik grunge, sila anda jangan beli handphone ini dulu. sila gunakan N97 anda sehingga rosak baru boleh beli *i hope, time tu, dah cukup duit untuk beli dulu baru incik grunge beli. haha! *

6 comments:

  1. dart jgn nk mrepek!!
    ade ke buat loan..
    igt kn kawen ape wt loan =P

    ReplyDelete
  2. criestz : kawen kne wat loan ea? haha. beli hp je pown~ :P

    ReplyDelete
  3. ko taknak try sony ericsson? huhuh

    ReplyDelete
  4. iffah : best ape sony? murah kew? x pnah try. :P

    ReplyDelete
  5. nk loan bole tp jgn dgn ahlong je.hee

    ReplyDelete
  6. zizan : ceh. ingt zizan nk bg kt dart td. duh~

    ReplyDelete