Sunday, August 09, 2009

I have a favor to ask

Hello world! Entry kali ini, saya mahu type dengan menulis "saya" instead of writing with "I". Boleh kan? Hue. Ouh. saya mahu tanya anda semua. Siapa yang ada tips rambut panjang dengan lebih cepat? Lama sangat dah rambut ini pendek. *Even though baru satu sem, tapi da almost setahun dah ni.* Saya mahu ia panjang dengan lebih cepat. Dah penat menunggu ni. Rindukan rambut panjang dahulu. Hukhuk.

blogger-emoticon.blogspot.com


Why saya pergi potong rambut sependek ini. And now saya sudah mula rasa kerinduan yang amat sangat pada rambut panjang saya.


Niat dihati mahu simpan rambut panjang. But, remember hari itu saya nak potong fringe tapi bila sampai di kedai nyah itu mereka telah cut hujung-hujung rambut saya untuk di trim *kononnya* and hasilnya adalah ini. *Whatthe? Bila mahu panjang weih?*


Weih. Rindu pada rambut ini. This is masa matrics dulu. Dalam kereta, on my way back to Klang. *Effect cahaya itu bukan saya yang buat, itu adalah effect matahari pada waktu petang oke.* Sekian terima kasih. ;P



Tamat matrics, saya cut rambut, tapi tak sependek rambut yang first tu. It tooks me 3 sem untuk dia panjang semula macam ini. And lepas itu saya pergi gatal potong and rebonding kan menjadi seperti gambar yang first itu sebab rambut sudah mula rosak akibat curly kan rambut without further treatment. *Ouh padan muka kau Dart!*
blogger-emoticon.blogspot.com

Darn! Mahu cepat panjang rambut. Please. Please. Bagi saya tips rambut cepat panjang dan sihat. Hoho! Sedih weih! Saya kurang gemar bila rambut pendek. Saya rasa saya buas. Saya nakal. Saya malas. Saya lebih kepada perangai lelaki.

Bila rambut saya semakin panjang, saya sudah mula kembali memakai kebaya ke kelas. Juga kerap memakai skirt labuh. Juga memakai shawl. Semua pakaian yang saya pernah tinggalkan pabila saya berambut pendek.

*Bajet kau gangster ah rambut pendek pakai shortss, pants apa segala? Perasan betul~ ;P *

Urgh! HELP?

7 comments:

  1. ala dart trim stiap buln sndr jer..xyh g ksai tu haa...cpt je die pjg nti tau. klu ak la...=p

    ReplyDelete
  2. Ops, apa kata Dart, gambar last tu dikeluarkan dari blog. Gambar tu agak seksi ar Dart.

    Apa kata, Dart pakai minyak rambut. Tapi, minyak untuk rambut tu, baunya amat lah busuk.

    ReplyDelete
  3. ezzah: haizz~ aku mne reti trim rmbut weih. adeh2. kang x pasal2 jd punk. aku mcm mahu punk je. :P

    grunge: hikhik. cekci ea? aiyak! malu~ minyak rmbut muchuk? tak mahu~

    ReplyDelete
  4. pakai je shampoo byk2x .. settle prob :)

    ReplyDelete
  5. org kate sikat rambut 100 kali setiap hari

    -nesa-

    ReplyDelete
  6. nesa: ase mcm da lebeyh 100 kali sikat da nie.

    ReplyDelete