Sunday, August 16, 2009

Outing, Bowling. Movie

Hello dunia!

Ada cerita. Kerja gila punya cerita. Haha. Last thursday saya pergi berseronok dengan coursemate. Well, tak ada lah maksud berseronok itu macam pergi ke club ke, party ke. Tidak. Tidak. Hoho. Kami tengok movie. 12 orang. Tiket baik punya. Row atas sekali. Alarh. Tengok dekat Jusco Bukit Raja je pun.

Dalam ramai-ramai 12 orang itu, 2 orang je guys. Cis. Guys yang lain tak sporting arr. Ajak having fun pun tak nak join. Tak syiok! Oke. Oke. Tak nak cakap arr pasal mereka. Tak best. *Kecil ati sebenarnya tak ramai yang join.* Ada a few pictures. Sila menjamu mata-mata anda semua. ada 10 orang girl. Siapa-siapa yang berminat untuk berkenalan boleh dail number ini; 1-800-44-tak-dapat ;)

gadis-gadis rempitan course saya. ;)

nampak tak syafa macam jadi ceti kira duit?

maafkan saya di atas muka yang spastik pada dua gambar di atas. :P

kalau dah nama nya perempuan, gambar dekat toilet WAJIB ada.

ouh I like this picture.
macam cinta tiga segi berlatar belakangkan gay yang sedang bercinta.
haha!

habis movie, bowling lah~
apa lagi?
yeah, that's me.
bersweater itu.
sedang mengambil turn untuk baling bola.
haha!

4 comments:

  1. Pergh, tengah busy pun masih sempat bersuka ria sambil berpuye-puye. Japs, Dart macam tak larat jer angkat bola bowling tu. Tidakkah Dart yang kurus tercampak sekali ke arah pin bila melontar bola bowling itu? Lalalalala.

    ReplyDelete
  2. grunge: x grunge. terbaling dkt blkg. haha! malu jep weih!

    ReplyDelete
  3. shizuka: ngee~ jgn lar jeles. kami mmg suke membuang masa. :P

    ReplyDelete