Friday, August 07, 2009

Sometimes Love Comes Around

NOTE THAT: THIS IS AN AUTO PUBLISHED POST

Salam readers. *Rajin je tulis salam sekarang ini. ;P * Please take note that; this month my posts will be full of birthday wishes. Either to my family members or my love one *:P* or my friends. heeee.

5 August, tarikh yang sama dengan bithday Umi is birthday Capa. Still remember that she's the one yang menjadi penghulu wanita pertama dalam course kami yang mula bermain dengan game travian a.k.a kampung. Adalah sedikit celebration for her birthday.

So, this post, is to my one and only best buddy ever. Muhammad Afiq bin Zaharin. Which also known as Zack.

7th of August is his birthday. So, I wanna wish you a very happy birthday. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, dan segala apa lagi yang others suka wish bile tiba tarikh ulang tahun kelahiran itu. Hihi.

My dearest zack, I wanna thank you so much for being my best buddy ever. Thank you because you always being there for me when I need someone to talk to. For someone that being able to cuddle me and comfort me when I'm down. Someone that always telling me whats right when it's wrong.

Also being someone that always show me the way when I'm lost in searching of getting to know the world. Tons of Thank you for taking a good care of me even though you suka bawa seringgit time lepak makan malam and I terpaksa belanja you aite. Oke. Oke. Tak terpaksa. I ikhlas belanja. ;P

Thank you for waiting for me at the Hospital Kangar when I accident malam itu dengan Cik Wan dekat Arau. Sorry sangat sebab malam itu I dah buat you risau gila. And sorry juga buat you tak tidur malam itu sebab niat nak jaga I the next morning sampai I dibenarkan keluar hospital. Thank you sebab bawa makanan yang banyak sebab I terpaksa puasa dari malam I eksiden itu till the next morning tapi in the end I cuma makan roti canai and nasi hospital. *And you pula yang habiskan makanan yang you bawa itu.*

Thank you sebab suka bawa I berjalan-jalan dengan your friends. Pergi Langkawi, Bukit Air, Padang besar, etc. Thank you sebab sanggup accompany me pergi overnite dengan Nanie and Sharil dekat Penang. ;P

Thank you juga sebab sanggup tunggu I dekat depan rumah masa I menangis sebab broke up dengan Sharil. And thank you sebab sanggup lap kan air mata I and hug me when I menangis dengan begitu teruk. Thank you sebab ingatkan I if the guy yang I fall for isn't right one for me. *Gotta admit it. You're really good at this.*

I tahu banyak salah I pada you. Tapi you pun pernah buat salah oke. Sampai I menangis risaukan you hilang dari kolej. Ceh. Sumpah tak cool masa tu oke. Please jangan buat macam itu lagi. Please note that I sayang gila dekat you. *Sweet tak? ;P*

Kalau nak senaraikan thank you itu banyak sangat dah. So, I stop sini dulu lah. Nanti banyak pula rahsia I terslip out di sini. Oke. Oke. Thats all from me. Last but not least, thank you so much because you always be by my side selama 3 tahun you jadi my bestie.


Happy 21st birthday Encik Muhammad Afiq bin Zaharin.

PLEASE NOTE : ANDA SEMAKIN KURUS. SILA BAGI GEMUK SEDIKIT SUPAYA I BOLE KEEP ON CALLING U PENGUIN GEMUK. INSTEAD OF PENGUIN KURUS. LANGSUNG TAK SEDAP OKE. :P

7 comments:

  1. yay dart hepi..
    tamo nanges2 da..
    kate da big girl..

    kalu nanges lg pulas tlinge dart laju2..
    bia pdn muke die nnti..

    snyom pat2.. kn tomey tuu.. =P

    ReplyDelete
  2. ihsan: aduyai. jgn lar kejam sgt. ;(

    ReplyDelete
  3. tankz dear.. i bru prasan.. huhu

    ReplyDelete
  4. mne laa org nk taw.. hakhak

    ReplyDelete
  5. lain kali rajin2 search nama sndr la. haha.

    ReplyDelete