Monday, September 14, 2009

from Malaysia with ♥


Hello readers.

How was ramadhan so far? Huhu. Kejap je lagi dah nak raya. Tak sampai seminggu lagi. Talking about raya, tahun ini kurang seorang lagi ahli di rumah ini untuk menyambut raya bersama-sama.

Well. Nana sudah fly ke Jordan to continue on her study. She’s flown on 12 September hari itu. Hue. Flying alone. Boleh Nampak air muka dia macam berubah sikit. Well, kami tidak menangis semasa dia pergi itu. Why? Because I know, satu hari nanti cepat sahaja dia call baba untuk balik ke Malaysia. Hoho.

Tak mengapa lah berjauhan sekejap. Eh. Eh. Medic sekejap je ke? Paling sekejap berapa tahun en? 5 tahun ke 6 tahun? Urgh. I dunno. Saya belajar cuma 4 tahun. Itu pun dah nak habis degree ni. In the future mungkin akan sambung master. Itu plan sahaja. Semua ketentuan kehendak Dia juga kan?

So nana, belajar lah rajin-rajin. Remember lah pesanan aku, jangan kahwin dulu. Lelaki melayu di sana terhad. Nanti tak pasal-pasal kau kahwin dulu, dah nama nya langkah bendul. Aite? If there is anything you wanna talk about with me, you know how to find me. Skype dah ada; call sahaja! Eh. Eh. Video call lah. Baru aku boleh tengok kau dah makin gemuk ke, or semakin kurus ke. Mana nak tahu kan. ;P

Take a good care of yourself. We love you and we always do! ;)


No comments:

Post a Comment