Thursday, September 03, 2009

happy birthday kepada mereka


Hello! Hello! Hello!
It’s 3rd September already. And it’s my friends’ birthday! ;) Well, hari ini birthday Hisyam and Irsyad. Hue. Happy birthday to both of you. Horray!

To Hisyam;

Happy birthday dude. Semoga kau panjang umur, dimurahkan rezeki dan hidup kau itu diberkati oleh Allah. Kau sudah tua! Aku belum 21, but you’re turning 22 today! Haha!

Urgh. Dude, sorry lar ye sebab aku suka cakap kau kesayangan aku depan classmate kita. Well, technically, itu semua gurauan. Sila jangan ambil hati. Nanti aku juga yang susah nak memujuk kau. Kau tak ambil hati kan? *Berani kau kecil hati dengan aku, siap kau nanti.*

Pesanan untuk kau;

Sila improve communication skill kau itu. Till now, oke lah. Perlu kan improvement lagi. Then baru kau boleh tackle awek-awek yang cunted. Eh. Silap. Awek yang gedik-gedik. Atau, awek yang mempunyai keriangan dalam kelembutan. Urgh? Betul ke? Alarh. Tak kesah lah macam mana pun awek yang kau nak. Asalkan kau bahagia. Ouh. Sebelum aku terlupa, sila jangan tipu aku lagi. Aku punya lah susah nak percaya dekat orang. Tapi kau berjaya menipu aku dengan semua benda-benda yang aku tak tahu. Cis! Sampai hati kau. Duh~ ingat! Jangan tipu aku lagi.

Well, thank you for announcing aku the first kawan perempuan yang kau ada selain classmate perempuan. Huhu. I appreciate that. ;)

To Irsyad;

Happy birthday to you. Happy birthday to you. Happy birthday to Irsyad. Happy birthday to you. Horray! Kamu juga sudah tua lar Irsyad. Hoho. Tahniah. Tahniah. Kerana telah menambah umur anda kepada setahun lebih tua iaitu 23 kan? Hikhik.

Pesanan untuk you;

Semoga panjang jodoh dengan your girlfriend itu. Sila jaga dia dengan baik. And if you guys get together, sila lah jemput saya. Kenduri di KL would be nice. But di Sarawak itu jauh kut. Heee. Ouh. Don’t get worried about me, I know how to took a good care of myself. *I think.* Ha! Mungkin masa kamu and dia get together I will bring my boyfriend along. Who knows kan. I’ll find someone as good as you. I promise encik! :P well, best of luck in your life. Thank you for being such a silent reader of my blog but suka pergi comment dekat YM whatever I merepek inside here. Hoho. *Malu chek!*


No comments:

Post a Comment