Saturday, September 26, 2009

Kadir's Open House

Raya. Raya. Raya. Raya. *Letih lar. Dah berapa hari entri pasal raya.* oke. Fine! Entry pasal open house pula. Hari ini, bersamaan dengan 25th September, saya dijemput ke rumah cik nabila kadir as known as my bedmate *bukan matricmate lagi dah sebab tidur sekatil kan. Haha! :P * gila kowt. Gila! Kalau dah berjumpa, semua macam orang hilang akal. Oke. Talk about open house. Food = superb babe! Tak tipu. Sedap. Even dapat makan spaghetti *weih. Eja macam ini ke? *sahaja kan? But superb juga lah.

Oke. Orang paling last datang. Eh. Tak. Tak. Ada lagi last. Hoho. Kami group second last. But sempat lah jumpa dengan ollieyanna, niena, farah and partner masing-masing. Haha! Sian kau Bil. Partner jauh di Sarawak tok. Hikhik. Tak mengapa. Nanti kau jumpa dia lagi.

Talking about partners. Farah did said something as; ‘semua dah tak couple dengan boyfriend dulu.’ Ouh yes. Semua sudah broke up. With old partners dulu. Semua sudah serik. Semua tidak mahu lelaki sebaya. Penat. Penat. Tidak matang. *Bukan mengutuk. Tapi fact.* Makanya, kami memilih tua. Oke. Tidak tua sangat. Tua sedikit. Haha!

So, here are those pictures. Winks. ;)

farah. me

farah. bil. me

farah. me. bil. diba

erk. ramai. malas nak taip nama. haha!

weih. sampai malam nie melepak!

2 comments: