Thursday, September 03, 2009

My Love Mr Dunhill

Hari ini ada discussion di faculty. My laptop will be one of the end device untuk presentation esok. Discussion dibuat from 2pm, untill 5.30pm. Things yang kami nak kena present esok ini, didn’t turn out well. Teruk. Teruk. Sikit-sikit error. Sikit-sikit error. Rasa macam nak giveup. *btw, sekarang bendera merah dah naik.*

My foot sangat sakit. Kejang je rasanya. Tak selesa langsung. Dengan perut yang senak. *Uterus actually. Not perut* From the start, till the end, saya Cuma mampu melihat sahaja. Hukhuk. Until 5.30, things yang nak diinstall itu masih error. *MPI itu sangat menyusahkan*

Dengan berat hati, I give my laptop to Rozie to settle the MPI stuff tonight. Bersama-sama dengan Syafa and Ainaa. Hukhuk. Mr Dunhill. Baru berapa jam, tapi dah rindu. *mukadimah yang sangat panjang, nak cerita pasal mr dunhill je*

So, entri ini, khas saya taip menggunakan desktop flat screen di rumah. First time online menggunakan desktop selepas 3 tahun menggunakan laptop. Haha. Keji betul. Maaf ya PC. ;(

Please note: semasa saya sedang menaip entri ini, baba cakap; ‘Akak! Ubat batuk retinol ada atas rak ubat. Turun sekarang makan.’


6 comments:

  1. tak cukup jugak la kan pose taun ni

    ReplyDelete
  2. dh ko ckp MPI tuh sangat menyusahkan .. apa itu MPI ?

    ReplyDelete
  3. erk? itu kami gunakn tuk mesej passing. kne instal dlm ubuntu. tu yg rumit. :((

    ReplyDelete