Sunday, September 13, 2009

final destination 4 juga berbuka puasa

Saya sudah tengok cerita Final Destination 4! *sounds berlagak tak? ;P* Hue~ Saya ke Jusco Bukit Tinggi. Tujuan utama ialah menemani teman ku bershopping raya. Kesudahan nya kami cuma menonton wayang. Which means; tiada satu pun baju di situ yang menarik minat dia. Haizz. Tak mengapa lah. Suka hati kamu lah.

Final destination 4? What can I say about it anyway? Let’s see. Jalan cerita nya menarik. Banyak lah kematian and all those bloods, kemalangan and segala apa itu. Huhu~ tapi; ada satu yang tidak menarik minat saya. Jalan cerita nya terlalu cepat. Baru nak geli geleman tengok orang itu mati, the next dah ada orang mati lagi. Ceh! Tak syok lah part tu. Bukan tak syok sebab takut. Tak syok sebab tak sempat nak jijik. Huhu~ tak cukup effect kat jantung saya lagi kut. Hikhik.

Selepas ke movie, me and my classmate, ada majlis berbuka puasa. dekat restoran pepohon rendang. Kinda best juga lah food dekat situ. Huhu. Picture? Well, ada banyak gila picture yang dah di snap oleh jurufoto-jurufoto yang tidak bertauliah. Haha~ *sorry capa and bobby~*

Here are some of them. Sorry lah. Ada sesetengah gambar I look like an innocent stupid girl yang sangat poyo nak mati. And some of them, saya seperti gadis yang sumpah tak ayu langsung, yang ternganga mulut seperti tidak menunjukkan saya ini seorang anak gadis. Eceh~




i was caught in the act masa mula-mula sampai ;)
yeah. girls of my class. *saya macam cacat. am i?*

gadis-gadis, sila ambil tempat anda.
*cacat weih dart!*

sesi membaca doa.
here it is; i was caught in the act lagi.
ameen. ;)
saya tak suka berebut.
jadi saya tunggu giliran untuk buffet bersama zu. ;)
tiba masanya saya mengambil makanan. ;P
motif gambar ini untuk snap gadis-gadis lah kan.
mereka sungguh ayu. cuba perhatikan awek bertudung kelabu di sudut kanan atas sekali.
spastik weih! sumpah tak ayu langsung!

ouh here is hisyam.
why do i have to snap a picture with him?
simple. sebab dia je yang sudi.
*berani kau tak sudi snap picture dengan aku.*

gambar ini saya rasa seperti itu bukan saya.
betul tak?
syafa~
but look at me at the back. haha!
yeah. beramai-ramai.
but still tidak cukup classmate lagi ni.
nak snap dengan hisyam sahaja.
tapi mereka itu menyibuk lah!

3 comments:

  1. Dart!! Suke folo cte di blog kamu~ Keep it up bebeh!!

    ReplyDelete
  2. menggiurkan sungguh final destination 4 tu..tapi belum berkesempatan nak tengok

    ReplyDelete
  3. teha; bwahahahaha! tenkiu babe. i lap u. :)

    miss oren; sila ke panggung wayang utk menonton ye. tak nak ke muvee tape. pergi download. :P

    ReplyDelete