Tuesday, September 15, 2009

saya suka maxis

Saya suka maxis. Kenapa? Hee. Sebab maxis bagi girlfriend saya call free untuk sehari as a bonus hari jadi. Mesti you guys kata, ‘alarh; biasa lah tu, semua orang pun dapat bila birthday.’ Tapi, birthday Wanie is on 3rd March. Bukan 10th September.

Masa 3 march hari itu, dia dapat juga call free itu. Lepas itu, 10 September; dia dapat lagi. Mungkin CEO maxis itu tahu yang saya memerlukan Wanie saat ini kan, dia bagi Wanie call free. Start jam 12 malam on 10th September itu, dia call saya sampai satu jam setengah. Sampai dah tak ada apa nak cakap dah. Haha. Siap dia nak call lagi malam before habis call free itu. Itu pun sebab saya sibuk, dia tak jadi nak call. Hehe. Tapi petang dia dah call lagi. Almost an hour juga. Sampai panas handphone saya. Haha.

Ouh. I love you lah maxis. ;P

2 comments: