Thursday, September 17, 2009

selamat hari raya semua


Ada lagi dua hari lagi kita semua akan menyambut hari raya aidilfitri. Wah! Semua status orang dekat YM, Facebook,Myspace, Friendster, semua pun tulis selamat hari raya, maaf zahir dan batin. Huhu.

So, how’s persiapan raya so far? Saya? ouh. Baju raya, ada sepasang. Baju yang dah lama tempah. Hue. Alhamdulillah. Cukup lar tu en. Heee. Daripada tak ada langsung kan. Kasut raya belum beli. Raya tahun ini macam tak ada semangat. Hurm. Malas nak cerita lagi lah. dah banyak dah entri cerita pasal mood yang tengah emo ini. Hihi.

But, entry kali ini saya; Wardati binti Za’im ingin menyusun lah sepuluh jari. Memohon ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa. Tersilap kata. Sepanjang penglibatan dalam dunia cyber ini. Mana lah nak tahu, ada entry-entry yang terover sikit and ada readers yang terasa hati ke baca itu. Sorry lah banyak-banyak. Semua itu secara tidak di sengajakan. Saya cuma manusia biasa. Tidak akan terlepas dari membuat kesilapan. Hue.

Please Note; Maaf lah. Entry sangat pendek. Masih mencari mood untuk menulis.

wardati za'im
bukit jelutong

4 comments:

  1. joe; baek2! cepat sikit posting. :P

    ReplyDelete
  2. ala ihsan da dpt da kad raye nie.. nak kad raye y laen.. dart wtkn utk ihsan tau =p

    ReplyDelete
  3. ihsan; tak nak amek suda. :P ini instant nye kad aye. :P

    ReplyDelete