Tuesday, October 13, 2009

10 oktober 2008

Lama dah tak update blog. Entry ini tiada yang menarik. Percayalah. Tak perlu lah nak sibuk baca. Heee~

10.10.08.
Hue. Tarikh keramat where 1st time I accident menaiki motor and kena tidur hospital. Teruk. Teruk. -.-“

Nothing serious. Cuma calar-calar. Which meninggalkan parut yang begitu banyak sekali. Huhu~

I would like to thank to all my housemate; Wanie, Sheila, Nanat, Ellyn. Thank you sebab terpaksa berkejar ke hospital untuk datang melawat. Thank you Wanie and Sheila sebab temankan di hospital and sanggup tak pergi lawatan semata-mata nak jaga aku. Thank you nanat sebab tolong salinkan baju hospital untuk aku. Thank you Ellyn sebab tolong nanat salinkan baju aku.

Tidak lupa kepada Uppa sebab tolong ambil aku dari hospital balik ke rumah. Thank you classmates yang datang melawat walaupun cuma sehari sahaja aku di hospital. Thank you Naim, Ben, Cheng sebab datang melawat dengan Zack malam itu. Thank you Noh sebab tolong bagi semangat.

Most of all thank you buat Zack sebab always being with me sepanjang I sakit accident itu. Thank you untuk you sebab datang malam itu, and sanggup tak balik kolej sebab takut tertidur nanti tak boleh temankan I dekat hospital siang nya. Thank you untuk you juga sebab bawakan foods untuk I and tunggu doctor tu buang kertas tanda PUASA pada my katil. Thank you for everything. :)


3 comments:

  1. lalalaaa...
    ihsan ade simpn lgi pic nie..
    pdn muke.. kn kn =P

    tula nak jadi sinderella sgt.. =P

    tp pakcik tua y kasi blk kasot kamo ye dart =)

    ReplyDelete
  2. joe; agak sayu. muka bru pas crying. hihi.

    criestz; huk? jahat nie. yep2. pakcik bg sliper kt sy. :P

    ReplyDelete