Tuesday, October 06, 2009

bubur instant pun ada jual

Ever since saya disahkan menghadapi masalah saraf dan nanah ada gigi. Saya menghadapi kesukaran untuk makan. Heh. Makan babe. Susah tahu hidup kita kalau tak makan. Sehari semalaman tak boleh nak makan apa-apa, siapa yang tahan. Nak minum air sejuk dah tak boleh. Nak minum air panas pun tak boleh. Kena minum air mineral je. Nak makan, nasi ke, ayam ke, semua dah tak boleh nak masuk dah. Gigi depan yang sakit. Bukan gigi belakang. Seksa ouh!

Buat beberapa hari ini, saya hanya boleh menelan bubur. Huk? Bubur? Tak apa lah. bedal sahaja. I bought this instant bubur nasi di mydin dekat d’pangkin. Sedih tahu makan bubur je. Tak kisah lah. As long as masih boleh berisi perutku ini. Hukhuk.

bubur instant maggi.

this one is perasa abalone. sedap~

By the way, semasa saya ke 1st dental, saya ada snap a picture of tempat menunggu giliran. Mewah babe. Siap ada carpet lagi. Huhu~ Best. Best. :)

PLEASE NOTE: adik kata, makan bubur malam-malam tak elok. tapi dia paw saya punya bubur juga. huhu.

2 comments: